Hlavní obsah

Kateřina Kornová se těší na vánoční hubanec

Novinky, David Zápal

Herečka a bývalá modelka Kateřina Kornová, exmanželka zpěváka Jiřího Korna, miluje atmosféru dnů před koncem roku. Na rozdíl od jiných žen se odmítá dostat do kolotoče předvánočního stresu a naopak si vychutnává vše, co k nejkrásnějším svátkům patří.

Kateřina Kornová bude péct hubanecVideo: Novinky

 
Článek

„Máme tradiční Vánoce se stromečkem, kaprem a salátem. Z dětství jsem si přinesla zvyk mého tatínka a mé babičky péct hubanec, nádivku s houbami. Dělalo se to pod Orlickými horami,“ vysvětluje Kornová, která prosinec zbožňuje.

„Vánoce jsou pro mě o tom, že se jako rodina sejdeme, o tradiční kuchyni. Také o atmosféře, muzice, že se jde ven, že se zapalují svíčky na stromečku, že se jde na vánoční trhy. Prostě vše, co k tomu patří,“ svěřila se nám.

I když má už dospělé děti, její syn má z Vánoc neustále dětskou radost. „Syn se pořád těší. Loni si přál harmoniku. Když se ho dnes zeptám, jak často na ní hraje, přiznal, že dvakrát. Ale sny se mají o Vánocích plnit,“ usmívá se závěrem Kateřina Kornová.

Reklama

Související témata:

Související články

Horské hotely jsou na zimní svátky skoro plné

Milovníci zimních svátků strávených na českých horách si s rezervací míst musejí pospíšit – většina oblíbených destinací je už totiž vyprodaná. Tak tomu je...

Výběr článků

Načítám