Hlavní obsah

Britové ochotně platí za ohyzdné zabalení vánočních dárků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Když dojde na balení dárků, má většina mužů tendenci přistoupit k němu čistě užitkovým způsobem. Okraje papíru jsou okousané, lepící páska se používá na kila a pokud jde o mašličky a pentličky - na ty jednoduše zapomeňte. Potom nepřekvapí, že dostane-li žena pečlivě zabalený dárek, pojme podezření, že k němu její milý nepřistoupil dostatečně osobním způsobem.

Foto: Novinky

Pěkně zabalený dárek je prý pro partnerky výrazem nedostatečného zájmu a pozornosti.

Článek

Možná proto slaví v Británii úspěch služba, kterou nabízí jeden z internetových obchodů. Firebox.com za mírný poplatek zabalí mužům dárky tak mizerně, že jejich partnerka nebude ani v nejmenším pochybovat o tom, že je nebalili oni sami.

Na balení dárků obchod najal dvacítku svých řidičů vysokozdvižných vozíků, kteří mají za úkol zabalit každý balíček tak rychle, jak to jde, s využitím ošklivé hnědé lepenky a vynaložením jen minimální péče.

Služba s případným názvem CrapWrap (svinské balení) začala fungovat minulý týden a už přilákala více než 500 zákazníků. Ať je to kniha, DVD, anebo něco mnohem složitějšího - například kuchyňské nádobí - tým baličů zaručuje, že ho zabalí dostatečně zmatečně. Na požádání jsou schopni dodat i balíček v hnědém papíře s vachrlatě uvázanou růžovou mašličkou.

Devětadvacetiletý Kevin Smith je hrdý, že je nejhorším baličem v londýnském skladu firmy. "Jsem příšerný," cituje ho internetový zpravodajský server news.com.au. "Nedostal jsem žádné pokyny. Jen mě požádali, abych to zpackal se spoustou hnědé lepenky a postaral se o to, aby tam byly trčící rohy a zmuchlané hrany. Je to prima odreagování od normální práce."

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční recepty: netradiční vánoční menu

Ke svátečně prostřenému stolu si můžeme dopřát netradiční vánoční menu. Hospodyňkám nabízíme recepty na kaštanovou polévku, borové šišky a návod na přípravu...

Výběr článků

Načítám