Hlavní obsah

V domácnosti Evy Decastelo připravuje štědrovečerní večeři manžel

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Eva Decastelo není zdatná kuchařka, skvěle naopak vaří její manžel René. Právě on má také na starosti přípravu štědrovečerní večeře. Místo kapra mají lososa.

Foto: Michaela Feuereislová

Eva Decastelo

Článek

Vánoce tráví Eva s rodinou buď v Praze, nebo na Vysočině. „Máme rodinu manžela na Vysočině, moje je pražská. Střídáme to. Jeden rok jsme u Rendových rodičů, druhý v Praze. Letošek vyšel na pražskou rodinu, hned druhý den už jedeme na Vysočinu,” prozradila Novinkám Decastelo.

Přípravu štědrovečerní večeře má na starosti její manžel. „Babička dělá rybí polévku a manžel zbytek. U nás již roky není kapr, nechutná mi a bojím se kostí. Máme lososa a řízky. Samozřejmě nechybí bramborový salát. Máme jeden zdravý bez majonézy, který má ráda moje maminka, a druhý klasický. A nechybí houbový kuba,” říká moderátorka.

Eva má na starosti přípravu stolu a úklid. „Dělám pomocné práce. Oloupu brambory, připravím stůl. Vše nazdobím a pak krásně uklidím, abychom to měli doma hezké a voňavé,” dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám