Hlavní obsah

Spodním prádlem potěšíte nejen na Vánoce

Novinky, Eva Dvořáková

Období vánočních svátků je romantické. Bytem se šíří omamná vůně jehličí, aromalampy jedou na plné obrátky, vše svítí, třpytí se. Dá se vlastně říci, že jakmile pomine všechen stres po štědrovečerní hostině, nastává romantická atmosféra související s koncem roku. A k té patří i sexy spodní prádlo.

Foto: Profimedia.cz

Potěšte sebe i svého milého svůdným spodním prádlem.

Článek

Červená je barvou vášně. Pokud chcete svoji drahou polovičku potěšit něčím extra dráždivým, ale podvazky jsou pro vás španělskou vesnicí, vsaďte na ostře červené prádlo. Skvěle vypadá kombinace s černou nebo krajková dekorace.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 598 Kč. 2. H&M, 648 Kč. 3. Cellbes, 1596 Kč. 4. Cellbes, 1218 Kč.

Pokud chcete do vánoční pohody přinést i trochu erotiky, vsaďte na dráždivé prádlo. Svěřte se do služeb černé krajky, lehkých průsvitných sukýnek, tanga kalhotek či podvazků. V dnešní době je velmi moderní přidávat do košíčků navíc ještě jeden proužek látky, který může provokativně vykukovat z hlubšího výstřihu.

Stejně tak překvapíte i v netradičních setech ála košilka, průhledným body ozdobeným kamínky, nebo spodním prádlem vylepšeným o uzoučké třásně.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 475 Kč. 2. Bonprix, 479 Kč. 3. Intimissimi, info o ceně v obchodě. 4. Intimissimi, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

1. Yas, Zoot, 979 Kč. 2. DKNY, Zoot, 1479 Kč. 3. Tezenis, info o ceně v obchodě. 4. Tezenis, info o ceně v obchodě.

Nebojte se experimentovat. Stále častější a modernější jsou i podprsenky se silnějším pásem pod žebry, bez kostic, s oblékáním přes hlavu. Jsou pohodlné a absence vyztužení je velmi příjemná, hodí se tudíž k nošení i na všední den. Nicméně i pro příznivkyně push-up a tvarujícího prádla se najdou sexy přitažlivé kousky s krajkou.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 698 Kč. 2. Cellbes, 1496 Kč. 3. Intimissimi, info o ceně v obchodě. 4. Tezenis, info o ceně v obchodě.

A co body? U něj je velká výhoda toho, že pokud si pořídíte neprůhledný kousek, můžete jej využít i jako top pro slavnostní a výjimečné události. Oblékněte jej například ke kalhotám s vysokým pasem s úzkými i širokými nohavicemi, přes body oblečte už jenom sáčko, a outfit na párty je na světě.

Foto: Archiv firem

1. Intimissimi. 2. Intimissimi. 3. Intimissimi, info o ceně v obchodě. 4. Bonprix, 679 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám