Hlavní obsah

Lucie Šlégr Králová má svátečně nazdobený domov už počátkem prosince

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už od začátku prosince mají doma u Jiřího Šlégra a jeho manželky Lucie Králové vánočně nazdobeno. Ne, že by na Vánoce spěchali, ale starší syn Lucie má narozeniny 4. prosince, takže se bývalá Miss ČR každoročně snaží, aby to vypadalo svátečně už na této oslavě.

Lucie Šlégr KrálováVideo: Novinky

 
Článek

Doma si o Vánocích Lucie s rodinou potrpí i na vánoční tradice. „Rozkrajujeme jablíčka a letos máme v plánu, že bychom vyzkoušeli i lodičky - tedy skořápky ořechů se svíčkami,” svěřila se Novinkám Králová.

„Také pravidelně chodíme do kostela na půlnoční mši. I když je zvláštní, že u nás v Litvínově je v kostele už v deset hodin večer. Já byla zvyklá na opravdovou půlnoc. Občas je to na nás brzo, než stačíme rozbalit dárky, děti si pohrají. Ta půlnoc byla přece jen lepší,” doplnila výčet tradic.

Prozradila také, jak to mají s vánočními dárky. „Myslím si, že čím menší děti jsou, tím je to víc o jejich množství. Ale čím víc rostou a mají náročnější požadavky, jako když chtějí v deseti tablet nebo iPhone, tak se u nás, a asi i u většiny rodin, množství zmenšuje a spíš se dává důraz na kvalitu,” uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám