Hlavní obsah

Patricie Solaříková slaví narozeniny pět dní před Vánoci. O dárky se ale připravit nenechá

Novinky, Jiří Čeladník

„Letošní Vánoce budu trávit úplně stejně jako každý rok, to znamená s rodinou,“ říká Patricie Solaříková, která v tomto období dostává dárky hned nadvakrát. Krátce před Vánoci totiž slaví narozeniny.

Patricie SolaříkováVideo: Novinky

 
Článek

„Postupně budu všechny objíždět, protože sestra už má svoje děti, takže ti už mají vlastní Vánoce, no a jinak samozřejmě budu s tátou, babičkou, dědou a mámou, a pak pojedu za tetičkami, za strejdy a tak. Začíná to už 19. prosince, kdy mám narozeniny, a končí to asi až prvního ledna,“ smála se herečka známá ze seriálu Ulice.

Narozeniny pět dní před Štědrým dnem jí vrásky nedělají, od sestry se naučila fígl, jak se nepřipravit o dárky - loudí je na příbuzných už od září, a vždycky prý někdo z nich povolí. „Moje sestra je na tom ještě hůř, ta má narozeniny na Štědrý den. Jsme takoví vánoční dárečci,” říká.

Patricie v poslední době hodně zhubla, Vánoce pro ni ale nebudou ve znamení odříkání a půstu. „Musím se přiznat, že i v období, kdy jsem vážila víc, pro mě Vánoce nebyly nepříjemným obdobím. I když to tak možná nevypadalo, tak já nejsem na sladké. Ráda peču cukroví, ale nebaví mě ho jíst. Na Štědrý den si sice dám řízek a salát, ale není to nic hrozného,” dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám