Hlavní obsah

Centrum Černý Most láká na předvánoční bruslení a živý betlém

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do vánoční atmosféry se pražské Centrum Černý Most zahalí již v sobotu 12. listopadu. Zároveň bude zahájen provoz nové ledové plochy s půjčovnou bruslí před západním vstupem do centra. K vidění bude i živý betlém s dřevěnými sochami od řezbáře Jana Kužela.

Foto: archív CČM

Tematická výzdoba je tradiční součástí vánočního období.

Článek

V sobotu 12. listopadu bude v 17 hodin slavnostně rozsvícena vánoční výzdoba, a to pod taktovkou populárního moderátora Leoše Mareše. Návštěvníci se, stejně jako loni, mohou těšit na jedinečný 7,5 metru vysoký panoramatický točicí vánoční stromek, který doplní speciální sedačky i hudební kulisa umožňující „jízdu“ za doprovodu koled.

Ozdobou sobotního podvečera bude koncert slovenské zpěvačky Jany Kirschner, s níž se zájemci mohou následně nechat vyfotografovat v tematickém vánočním koutku či získat její podpis během autogramiády.

Ten samý den, tedy v sobotu 12. listopadu, bude zahájen i provoz nové ledové plochy s půjčovnou bruslí. Otevřeno zde budou mít denně od 9 do 21 hodin, přičemž jedna hodina bruslení vyjde na 60 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám