Hlavní obsah

Taťána Kuchařová stráví Vánoce s rodinou, těší se na půlnoční v Opočně

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka a dnes již také herečka Taťána Kuchařová má za sebou velmi hektický rok. Fotila, natáčela filmy a velmi aktivně se věnovala i své nadaci Krása pomoci, jež pomáhá seniorům a kterou letos dvakrát prezentovala i na půdě OSN. O to víc se ale těší na Vánoce, jak si se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým odpočine.

Foto: archív Taťány Kuchařové

Taťána Kuchařová

Článek

Štědrý den stráví se svou rodinou v Opočně. Společně se sestrou zde dodržují vánoční zvyky jako házení botou, pouštění lodiček ze skořápek apod. Celá rodina pak chodí i na tradiční půlnoční v Opočně, která je již v 17 hodin odpoledne, a pak na ni navazují půlnoční v Neratově, kde je prý úžasný kostel a nádherná krajina Podorlicka.

„Jinak moc rádi koukáme na pohádky a užíváme si rodinné pohody. Když se ale sejdeme skutečně všichni, jsme opravdu velká rodina, pak je to trochu blázinec, ale to k tomu patří. Moc mě těší, že se dokážeme takto scházet a semknout, když je potřeba. Držíme opravdu pospolu a já jsem šťastná, protože dnes je to spíš vzácnost,” svěřila se Novinkám Taťána Kuchařová.

S Ondřejem tedy nebude úplně celé Vánoce, ale i tak spolu stráví spoustu času. Na Silvestra spolu budou lyžovat na českých horách a na počátku nového roku odletí i někam za teplem, aby načerpali novou energii.

Foto: Vlasové studio Bomton

Taťána Kuchařová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám