Hlavní obsah

Spodní prádlo, které zpříjemní sváteční večery

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si ještě více zpříjemnit vánoční svátky? Není nic lepšího, než si je užít doma v teple, nejlépe v peřinách. Skvělým nápadem na zpestření je krásné a elegantní spodní prádlo. Ideálně negližé, podvazkové punčochy a slušivé sety.

Foto: New Yorker

Body je příjemné a nepozorovaně jej můžete obléci pod jakékoli šaty. Večer s ním pak můžete překvapit a potěšit partnera.

Článek

Ať už spodní prádlo dostanete darem, nebo se o Vánocích rozhodnete spontánně obdarovat sama sebe, je jisté, že takový dárek jistě ocení i vaše drahá polovička.

Negližé je určeno především jako slušivá košilka na spaní. Počítá se také jako erotičtější alternativa flanelového pyžama ke kotníkům.

Punčochy dodají prádlu sexy náboj

Mezi muži jsou také velmi oblíbené podvazkové punčochy. Nemusíte k nim ale dokupovat podvazkový pás. Skvělou službu udělají i klasické samodržící punčochy se silikonovými pásky.

Skvěle vypadají i ke zdánlivě obyčejnému setu spodního prádla. Celek ozvláštní a přidají mu erotický náboj.

Foto: Bonprix

Negližé

Foto: Marks&Spencer

Negližé

Foto: Asos

Černá klasika

Foto: Asos

Černá klasika

Ženy to, co mají pod šaty, příliš neřeší

Mnohokrát stačí vsadit i na klasické spodní prádlo, bez zbytečných ozdob a vychytávek. Bohužel v tomto mnoho žen hřeší, a to, co mají pod oblečením, je příliš nezajímá. Stačí přitom tak málo.

Ve specializovaných prodejnách prodavačky rády poradí s přesnou velikostí i výběrem skvěle padnoucího setu. Na své si ale přijdou i dámy, které za spodní prádlo nechtějí příliš utrácet, avšak přejí si mít takzvaně „za málo peněz hodně muziky”.

Dnes i oblíbené módní řetězce s lidovými cenami nabízejí krásné prádlo za přijatelné ceny. A kdy jindy si jím udělat radost, než pod stromeček. I spodní prádlo se počítá.

Foto: Triola

Vsaďte na netradiční barvy

Foto: Profimedia.cz

Firma H&M vsadila ve vánoční kampani na Doutzen Kroesovou

Foto: Profimedia.cz

Doutzen Kroesová

Foto: Profimedia.cz

Župánek

Foto: Profimedia.cz

Značka Yamamay vsadila na zvířecí vzory

Foto: Profimedia.cz

Punčochy oživí každé spodní prádlo

Foto: Profimedia.cz

Body

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám