Hlavní obsah

Po manželské krizi chystá Felix Slováček s celou rodinou vánoční turné

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přestože mediálním světem hýbala poslední měsíce kauza, kdy Felix Slováček a Dagmar Patrasová prožívají manželskou krizi, na jejich Vánocích se to prý neodrazí. Dokonce s oběma dětmi, Felixem a Aničkou, chystají vánoční turné po českých městech. Odpoledne bude vystupovat Dáda se svojí show, večer zahraje Felixova kapela.

Felix Slováček chystá vánoční turné s celou rodinouVideo: Novinky

 
Článek

Společné rodinné turné se odehraje poprvé. „Řekl jsem si, že už nastal čas, abych Aničku a Felixe, potažmo i Dádu, zapojil do mého bigbandu, a aby na těchto vánočních koncertech všichni zazpívali. Turné má asi osm, deset koncertů. Není tam jen moje rodina, ale například i Martina Bártová nebo sólisté dětského sboru,” upřesnil Slováček.

Vánoční atmosféru tak bude prožívat už dva měsíce před Štědrým dnem. „U mne to tak bývá každý rok. Hodně si to užívám a bývá mi smutno, když koncertní turné končí a přijde ta realita, tedy opravdový Štědrý den,” překvapuje muzikant.

„Někdy se to povede lépe, někdy hůř, někdy jsou ty romantiky šťastnější, jindy se to vytratí. Ale zatím, když se všichni na ten Štědrý den sejdeme u stromečku, považuju to za radost. U nás je to jako v každé jiné rodině, stejný předvánoční shon, nervozita z toho, že ještě nemáte zabalené dárky,” říká.

Dárky stíhá nakupovat i během vánočního turné. „To se třeba probudím v Ostravě a mám před sebou celý den volna, až večer mne čeká koncert, tak se jdu projít a něco mě trkne do nosu. Velké dárky mám promyšlené dopředu, ale ta nadstavba záleží na tom, co uvidím,” uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám