Hlavní obsah

Vtipné oblečení s vánoční tematikou navodí slavnostní atmosféru

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavnostní náladu dokážou perfektně navodit svetry s vánoční tematikou. Pokud si chcete zpestřit Štědrý den originálním doplňkem, neváhejte a pořiďte si veselý svetr se sobem, doplněk do vlasů, nebo vánoční ponožky. Nezapomínejte ani na děti.

Foto: Archiv firmy

Vánoční náladu ještě umocníte originálními doplňky a svetry, které vykouzlí úsměv na tváři. Vše Asos.

Článek

Jelikož se to v obchodních centrech hemží davy lidí, pro spoustu z nás je daleko pohodlnější shánět vánoční dárky na internetu. A slavnostní svetr či tričko se sobem, vločkami, či jiným veselým vánočním obrázkem potěší jakožto originální dárek spoustu z nás. Minimálně takový dar vykouzlí alespoň úsměv na tváři, a i to za to stojí.

Pletený hravý svetr se perfektně hodí do zimního počasí. Pryč jsou doby, kdy se podobné svetry nosily útrpně a jen proto, že nám je pracně upletly naše babičky a prababičky. Svetr se sobem nejvíce proslavil slavný herec Colin Firth alias Mark Darcy ve filmu Deník Bridget Jonesové. Zkuste svetr se sobem, sněhulákem nebo vločkami. Navodíte si tím skvělou slavnostní atmosféru.

Fashion doplněk

Sobi, norský vzor, typické vánoční symboly, vločky na propínacím svetru. Takové vzory nemusí nutně zůstat jen pod vánočním stromkem, můžete je vynést i do ulic. Pod zimní bundou pleteniny zahřejí, a v kombinaci se sukní, černými či červenými kalhotami vypadají skvěle a něžně zároveň.

Foto: Archiv firem

Zleva: Bílý svetr, Bonprix, 629 Kč. Svetr se soby, H&M, 899 Kč. Propínací svetr s vločkami, Bonprix, 499 Kč.

Foto: Archiv firem

Svetr i svetrové šaty, obojí 1460 Kč. Zlaté naušnice se sobem, 1089, všem Tamsin London. Obal na telefon, H&M, 149 Kč.

Foto: Archiv firmy

Všechny produkty Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Infantilní dárek

Pokud si nevíte rady a hlavu si lámete nad tím, jak potěšit a pobavit někoho ze své rodiny, zkuste poněkud extravagantnější verzi svršku. I kdyby si ho měl obdarovaný obléci na sebe alespoň jednou, na takový dárek se nezapomíná a navíc se bude hodit, když se budete chystat na večírek v retro stylu.

Foto: Archiv firmy

Svetr se stromečkem, 799 Kč. Svetr s páskem, 599 Kč. Svetr s kočkami, 599 Kč. Vše H&M.

Foto: Archiv firem

Zleva: Triko s motivem svetru, Zoot, 829 Kč. Červený svetr se sobem, Botovo, 573 Kč. Triko s vánočními motivy, Zoot, 829 Kč.

Na děti nezapomínejte

Ačkoliv se dětem v dnešní době více než oblečením zavděčíte zábavní elektronikou, pokud se přeci jen rozhodnete darovat oblečení, vybírejte oblíbené dětské pohádkové postavy, nebo vesele infantilní obrázky, převleky a veselé ponožky. Když k jejich dárku rozbalíte ten svůj, s podobným obrázkem, bude jejich radost dvojnásobná.

Foto: Archiv firmy

Náhrdelník se sobem, Deers. Čelenka, F&F, 79 Kč. Vánoční ponožky, Bonprix, 179 Kč. Obleček pro dítě, Bonprix, 399 Kč.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Zelený svetr, 599 Kč. Dupačky se sněhulákem, 369 Kč. Pyžamo, 249 Kč. Svetr, 429 Kč. Vše F&F.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám