Hlavní obsah

Vánoční večírek čtyřikrát jinak - oblékněte kalhoty, šaty, sukni nebo overal

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopad i prosinec jsou obdobím charakteristickým pro pořádání vánočních večírků a pracovních svátečních akcí. Co obléknout, aby ženy dodržely všechna společenská pravidla a neprovokovaly nevhodným zjevem?

Foto: Profimedia.cz

V čem vyrazit na vánoční večírek? Nápaditosti se meze nekladou.

Článek

Není nikde psáno, že na vánoční akci musí být obuty podpatky nebo oblečeny koktejlové šaty. Pokud není na vánoční večírek žádný předepsaný dress code, je jen a jen na vás, jak se oblečete. Jedno by ale mělo být automatické: elegance.

Jde to i v kalhotách

Pokud nefandíte dámičkovskému stylu a jste příznivcem pohodlných kalhot, nebojte se je v kombinaci s košilí obléknout. Pokud vám nevyhovují vysoké podpatky, vsaďte na oxfordky, nebo elegantní černé baleríny.

Foto: Archiv firem

Košile, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Boty, Salamander, info o ceně v obchodě. Kabelka, Takko, 599 Kč.

Módní kompromis

Nechcete šaty, kalhoty ani sukni, ale hledáte něco elegantního a šik zároveň? V tom případě volte overal. Overaly jsou čím dál tím víc oblíbené, a to hlavně proto, že se zvyšuje i počet hvězd, které je vynesly na červený koberec.

Foto: Archiv firem

Kožich, F&F, 1599 Kč. Overal, H&M, 799 Kč. Psaníčko, s. Oliver, 1699 Kč. Rtěnka Ultra Color Hollywood, Avon, 179 Kč. Parfém Luck for Her, Avon, 700 Kč.

V jednoduchosti je krása

Nebaví vás koktejlové šaty a raději si vyrazíte ve sportovnějším stylu? Zkuste jednoduché bavlněné šaty, v černé, šedé, nebo hnědé zemité barvě. Pokud je doplníte zlatými doplňky a přes ramena přehodíte moderní pončo, máte vyhráno. Skvělou službu prokážou i lodičky poseté flitry.

Foto: Archiv firem

Pončo, Topshop, info o ceně v obchodě. Šaty, H&M, 849 Kč. Hodinky, DKNY, info o ceně v obchodě. Lodičky s flitry, Botovo, 849 Kč.

Nedbalá elegance

Pokud je vánoční večírek spíše formalitou a neočekává se od vás, že vynesete šaty s vlečkou, oblékněte se do sukně a halenky. K tomu obujte buď lodičky, nebo oblíbené kotníkové kozačky bez podpatku nebo s podpatkem. Ani jedna varianta nemůže dopadnout špatně. Určitě ale k celku volte elegantní a střízlivý kabát.

Foto: Archiv firem

kabát, New Yorker, 1500 Kč. Košile, Ann Christine, 275 Kč. Sukně, Mohito, info o ceně v obchodě. kotníkové boty na podpatku Tamaris, Answear, 2329 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám