Hlavní obsah

Vánoční dárky pro ženy

Novinky, Eva Dvořáková, das

Vánoce se blíží velmi neúprosným tempem, a proto je na čase začít vybírat vhodný dárek pod stromeček. Některé ženy jsou náročné a jiné méně, většina ale očekává pod stromečkem dar, který je věnován od srdce, potěší a bude na něm vidět, že jste si na výběru dali doopravdy záležet.

Foto: Profimedia.cz

Co koupit ženám pod stromeček? Tento příjemný problém řeší každoročně spousty mužů, ale i příbuzní a přátelé.

Článek

Většina lidí vybírá vánoční dárky až na poslední chvíli, kdy obchody praskají ve švech kvůli bloudícím, často bezradným nakupujícím. Zkuste i přesto odolat pokušení a jako vánoční dárek nevěnovat obálku s penězi. Nic totiž nepotěší více, než ze srdce věnované překvapení. Kolikrát i úplná maličkost může udělat velikou radost. A to platí především tehdy, když je obdarovaným člověkem žena.

Z nezávislých průzkumů vyplývá, že Češi nejčastěji pod stromeček dávají právě peníze. Hned další, často darovanou položkou je elektronika a v těsném závěsu pak drobné spotřebiče a vybavení do domácnosti.

Pro praktickou ženu

Pokud budete obdarovávat někoho, kdo si nepotrpí na diamanty, a spíše než luxusní hodinky nebo značkové oblečení ocení pomocníka do kuchyně nebo jiný praktický dar, můžete zkusit například netradiční formu na bábovku, originální vázy nebo zbrusu nový vysavač. Pokud se rodina nedávno rozrostla o miminko, nic nezkazíte speciální přebalovací kabelkou.

Foto: Archiv firmy

Netradiční forma na bábovku, Bonami 999 Kč

Foto: Archiv firmy

Nápadité vázy, IKEA 349 Kč

Foto: Archiv firmy

Bezdrátový vysavač v nadčasovém designu vyvinut pro snadnou manipulaci, prodává Electrolux

Foto: Archiv firmy

Chytrá poklice Kochblume na všestranné použití, Bonami 529 Kč

Foto: Archiv firmy

Přebalovací kabelka z černé koženky, ozdobena cvočky, Mimmo 5190 Kč

Foto: Archiv firem

Robotický vysavač Ecovacs Deebot 66 - navíc má prodloužený boční kartáč, který zajistí efektivnější úklid rohů místnosti. Navíc s výškou 9,6 cm se bez potíží dostane i pod nábytek. Pyšní se i antibakteriální funkcí a výdrží baterie 100h. Cena od 5 990 Kč.

Foto: Philips

Multifunkční hrnec Philips Viva Collection MultiCooker (HD3037)

Pro ženy, které se chtějí líbit

Každá dáma je alespoň ve skrytu duše velká parádnice, a pokud zrovna jednu takovou chcete potěšit dárkem, není to zas až tak složité. Na trhu je spousta dekorativní kosmetiky nebo stylových dárků, takže si nemusíte zoufat. Prstenem s krystaly Swarovski potěšíte ženy, které milují vše luxusní a lesklé. Je to velmi univerzální doplněk, který se hodí téměř na každou příležitost, stejně tak jako bleděmodré náušnice ve tvaru kapky vody.

Královnu večírků potěší luxusní zlatá kabelka s dekorativní kosmetikou, ke které se bude velmi hodit zlatá brož s jelenem. Skvělým nápadem jsou i vínové hodinky nebo dárková sada na suchou pokožku, která trápí většinu žen, a to hlavně v počasí, kdy teploty začnou klesat hluboko pod bod mrazu.

Foto: Archiv firmy

Prsten s krystaly Swarovski elements, 299 Kč

Foto: Archiv firmy

Nášnice ve tvaru kapek, Pandora 1425 Kč

Foto: Archiv firmy

Luxusní večerní kabelka plná kosmetiky. Obsahuje řasenku, stíny, tvářenku, rtěnku, lesk na rty, oční tužku. Estée Lauder 1600 Kč

Foto: Archiv firmy

Červená sváteční brož s Jelínkem, Deers

Foto: Archiv firmy

Praktické hodinky v netradiční vínové barvě, prodává s.Oliver

Foto: Archiv firmy

Vánoční kazeta na sduchou a citlivou pleť, RYOR 340 Kč

Nobilis Tilia luxusní sada pro ženy – Bioaktivní pleťová voda (100 ml), Bioaktivní omlazující krém (50 ml), v dárkové krabičce. Cena: 1 249 Kč

Dárky s nápadem

Papuče se zvířátkem darujte tehdy, když budete vědět, že to obdarovanou osobu neurazí, ale naopak jí to vykouzlí úsměv na tváři. Miluje ona osoba kávu a ráda si ji doma dopřává hlavně po ránu? Darujte netradiční kávové předplatné s nápisy jednotlivých měsíců. Sami si přitom můžete vybrat, jestli koupíte sadu na tři, šest nebo dvanáct měsíců.

Pro gurmány je na trhu nová pomůcka na výrobu sushi. Ingredience stačí vměstnat doprostřed výrobku a hotový pokrm jen obalit v mořské řase. Nádherná sada s barevnými tužkami a měkkými křídami potěší především toho, kdo je používá ke své práci anebo rád tvoří ve svém volném čase. Müsli dárková sada s mističkou a lžičkou zaujme nejen svým designem, ale i chutí namixované směsi. Zdravou snídaní určitě nic nezkazíte.

Foto: Archiv firmy

Skvělé zateplené bačkory na doma, Zoot 539 Kč

Foto: Archiv firmy

Kávové předplatné na čtyři (1300 Kč), šest (1980 Kč), nebo dvanáct (3800 Kč) měsíců, Double shot

Foto: Archiv firmy

Sada na jednoduchou a rychlou domácí výrobu sushi. Sushezi naplníte rýží, do prostřed vložíte to, na co máte zrovna chuť, zavřete, stlačíte a poté vytlačíte krásnou a profesionální ruličku, kterou už jen zabalíte do řasy. Sushezi prodáva Mall 599 Kč

Luxusní sada pro výtvarnice od Faber-Castell, prodává Penshop od 395 Kč

Foto: Archiv firmy

Dárkový set s miskou alžičkou a originální směsí müsli, Mixit 429 Kč

Foto: Archiv firem

Originální dámské polo, klíčenka, lak na nehty či plyšový medvěd - vše se znakem Mercedes Benz.

Foto: Marionnaud

Baylis & Harding Beuticology - pro všechny ženy, které zbožňují čokoládu, ale hlídají si kalorie. Sprchové gely a tělové mléko s vůní čokolády. Cena: 399 Kč.

Foto: Čokoláda.cz

Degustační sada čokolád nejvyšší kvality Willie's 300 g

Foto: www.bambusovatrička.cz

Bambusová trička

Foto: Ahmed Tea

Skvělý ovocný čaj s příchutí jahodového krému, anebo černého rybízu si můžete vychutnat za zvuku melodií hracích skříněk. Strojek s melodiemi je ukrytý v krásné plechové dóze, pomalované zimními retro obrázky. Cena: 169 Kč

Sázka na jistotu

Jsou tací jedinci, které nakupování dárků, a to nejen na Vánoce, baví a těší. Pokud mezi ně patříte i vy, těžkou hlavu si asi zrovna dělat nemusíte. A jestli máte v oku i velikosti, pak můžete sáhnout i po nakupování textilu.

Romantický saténový overal potěší nejen ženu, ale i jejího partnera. Růžová dárková sada se šampaňským potěší i ty dámy, které alkoholu příliš neholdují, a ručně plstěná taška s vyšíváním je zase pro milovnice zajímavých detailů a kabelek.

Bílý romantický svetr by ocenil v zimě každý člověk, dámy ale o trochu více.  A chcete-li vyjádřit své city, vsaďte na stříbrný náramek s nápisem Love.

Foto: Archiv firmy

Hnědý hedvábný overal na spaní, Marks&Spencer 1399 Kč

Foto: Archiv firmy

Luxusní dárkový set s růžovým šampaňským a růžovými sklenkami, Global Wines 1679 Kč

Foto: Archiv firmy

Originální plstěná a vyšívaná kufříková kabelka, Goshico 2700 Kč

Foto: Archiv firmy

Pletený svetr s ozdobnými bambulkami, Lindex 899 Kč

Foto: Archiv firmy

Náramek, Dyrberg/Kern 2249 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám