Hlavní obsah

V Británii jsou letos hitem oškubané vánoční stromky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Vánoc zbývá 40 dní. A mnohé obchodní domy už začaly prodávat tradiční sváteční zboží včetně umělých stromků. V Británii je pak mezi nimi letošním hitem tzv. poloviční jedle. Zvláště pro ty, kterým tradiční umělá dřevina zabírá v bytě moc místa.

Článek

Na první pohled se jedná o krásně hustý stromek, při bližším ohledání ale člověk zjistí, že jen zepředu. Druhá polovina větví zcela chybí a stromek se tak dá přirazit ke zdi. Ideální řešení do malého bytu a všude tam, kde netouží, aby vánoční jedle byla dominantou interiéru.

S polovičními stromky přišla společnost B, která jeden stromek prodává v přepočtu zhruba za 900 korun. Stromek má 1,8 metru a hodí se na stůl i ke zdi na zem.

„V moderních malých domech hraje klíčovou roli šetření místem, proto jsou kompaktní výrobky velmi žádané. Poloviční vánoční stromky pomohou vykouzlit stejně hřejivý dojem vánoc s potřebou jen polovičního prostoru a jejich nazdobení trvá jen polovinu času,“ uvedla Elaine Walterová ze společnosti B.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám