Hlavní obsah

V Tišnově řádil mokrý bandita

Právo, Novinky, mh, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tišnov

Jako „mokří banditi“ známí z legendárního snímku Sám doma si počínal lapka, který se vloupal do dvou prodejen v Tišnově v okrese Brno-venkov. Dovnitř se dostal násilím, když proboural zeď, na odchodu pak ale ještě ucpal umyvadlo a pustil vodu.

Foto: Policie ČR

Zloděj v Tišnově při vloupání do obchodu proboural zeď

Článek

Podezřelý, po kterém se pátrá, se podle policie vloupal nejdříve do jedné z prodejen, kde proboural zeď, čímž se mu otevřela cesta k tabákovým výrobkům a alkoholu ve vedlejší provozovně.

Zloděj ukradl v Brně popelářský vůz

Krimi

Svou kořist navýšil o desetitisícovou hotovost sebranou z nalezené příruční pokladny.

Foto: Policie ČR

Opravy po řádění zloděje budou stát majitele nemovitostí další statisíce korun

Na odchodu pak v trafice ucpal umyvadlo a pustil vodu. Stejně si počínal i v sousední prodejně.

Naoko galantní muž v Brně pustil stařenku ve frontě, pak ji bez ostychu okradl

Krimi

„Zloděj získal lup za asi sto dvacet tisíc korun. Opravy poškozeného zařízení, především poškození vytékající vodou, však budou stát majitele nemovitostí dalších asi tři sta tisíc korun,“ uvedl k nepochopitelnému jednání zloděje policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Zloděj vzal věci za asi sto dvacet tisíc korun

Podobný postup, kdy se pachatel někam složitě prokopává, místo aby zvolil méně pracné řešení s minimem stop, policisté podle Maláška vídají v praxi zřídkakdy.

Navíc to, že způsobil potopu, nedává podle vyšetřovatelů smysl. Ve hře by mohla být snaha o zahlazování stop, místo ní ale vidí mluvčí policie za jednáním pachatele spíš potřebu poškodit.

Reklama

Výběr článků

Načítám