Hlavní obsah

Spodní prádlo jako dárek? Musíte vědět, jak správně vybírat

Navzdory zažitým zvyklostem může být spodní prádlo vánočním dárkem, který obdarovanému udělá nefalšovanou radost. Je však potřeba při výběru zapomenout na všechny stereotypy, nekupovat naslepo, ale s rozmyslem. Máme pro vás několik tipů, jak na to.

Foto: Le Chaton

Spodní prádlo jako dárek? Musíte vědět, jak správně vybírat

Článek

V první řadě je dobré si uvědomit, že ani noční, ani spodní prádlo nemusí jako dárek kupovat jen muž ženě. Je to stejné jako s květinami – všimli jste si, že nejkrásnější květiny dávají většinou ženy ženám? Umějí se zkrátka lépe vcítit a snadněji odhadnout, co se bude sestře, kamarádce nebo třeba mamince líbit.

Ženy ženám

Spodní prádlo žena ženě zkrátka vybere s větší jistotou. Žena lépe určí styl druhé ženy a koneckonců se i lépe vyzná ve velikostech. Je ale nutné vždy vzít v potaz vkus obdarované, což ale platí v jakémkoliv směru a netýká se to jen spodního prádla.

Foto: Le Chaton

Každá žena se bude cítit krásná v dobře padnoucím prádle

Noční košilka je jistota

Každoročním vánočním hitem bývají noční košilky, jejichž velikost vyberete velmi snadno. Obchody Le Chaton a e-shop lechaton.cz nabízejí opravdu široký výběr střihů, materiálů a barev i vzorů. Nemusíte nutně pořizovat jen sexy kousky, což je asi představa většiny, když se řekne noční košilka, ale ne všechny ženy chtějí zimní večery trávit v průsvitných krajkách, ovšem taková košilka z hedvábí určitě nadchne úplně každou.

Se županem darujete relax

Jestli má vaše partnerka, kamarádka či sestra v oblibě odpočinkové dny strávené v pyžamu, anebo naopak máte pocit, že by si takové rozmazlovací chvíle zasloužila, pořiďte jí župan. Může to být pohodlný měkoučký župan, který zároveň hezky zahřeje. Nebo je k mání elegantní kousek z hedvábí, v němž se bude cítit opravdu luxusně. Ovšem při výběru županů se mohou realizovat i pánové, kteří touží svoji partnerku obzvláště zkrášlit. Ti si mohou vybrat i některou z krajkových variant.

Podarujte své blízké něčím opravdu krásnýmVideo: Le Chaton

Ponožky jako módní doplněk

Doplňkovým a často velmi praktickým dárkem pak mohou být punčocháče. Ženy, které každý den chodí v sukni nebo byznys kostýmku, jich nikdy nemají dost. Jen si předem alespoň letmo vysledujte, co dotyčná preferuje. Podle toho pak nakupujte a raději neexperimentujte. Vděčným dárkem jsou i ponožky, které se dostávají do popředí. Moderní outfity totiž staví ponožky na odiv, záměrně vykukují z bot i kratších délek nohavic a stávají se zásadním módním doplňkem.

Prádlo pro muže

U mužů je to jednodušší v tom, že spodní prádlo berou jako praktický dárek, který by si stejně museli pořídit, a ženy jim tak ušetří čas i starosti. Zároveň je ale dobré dát si s výběrem pánského prádla náležitou péči a vybrat slipy, boxerky či trenky z opravdu pohodlných materiálů. Vděčným dárkem mohou být i tělová trika pod košili. Dokonce i ty seženete v Le Chaton.

Foto: Le Chaton

Když si opravdu nevíte rady, je ideální volbou darovat poukaz

Varianta pro nerozhodné

A když už si opravdu nevíte rady, ale jste si jistí, že spodní prádlo vaše blízké potěší, kupte jim dárkový poukaz. V Le Chaton si jeho hodnotu můžete sami zvolit. Můžete ale také pořídit jen spodní kalhotky, jejichž velikost se trefuje přece jen lépe, a s nimi darovat poukaz na podprsenku, kterou si již dotyčná s odbornou pomocí v Le Chaton sama vybere.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám