Hlavní obsah
Umím poznat, co je pro mě a kdy je třeba odejít, říká herečka Petra Špindlerová
Ráda se usmívá, protože šířit naštvanost podle ní nikomu nepomůže. Herečka Petra Špindlerová se opakovaně vrací do Indie a Itálie – zemí, které jí učarovaly...
Počítejte do čtyř a místo chytrých hodinek jděte ven. Tipy, jak prohloubit hluboký spánek
Zatímco řada zvířat v tomto období přirozeně hibernuje, lidé nehledě na období řeší, proč nemůžou usnout.
Zatloukání nevěry už je přežitek, říká psycholožka Barbora Downes
Říct si o pomoc při řešení manželské krize není podle psycholožky a párové psychoterapeutky Barbory Downes slabost, ale známka odvahy. Jakou knihu by všem...
Strašák jménem tělocvik
Množství venkovních hřišť i nabídka sportovních kroužků nikdy nebyly tak pestré jako dnes. Přesto zdatnost dětí upadá. Z tělesné výchovy, jež je pro spoustu...
Trendů si všímat nemusíme, ale můžou nás inspirovat, říká designérka Jarmila Wood
Když se jí zeptáte, zda design působí na duševní rozpoložení člověka, odpoví, že absolutně. Jarmila Wood věří, že prostředí, v němž se pohybujeme, barvy, tvary...
Stále se mi potvrzuje, že jsme s muži opravdu každý z jiné planety, říká Kateřina Marie Tichá
Byly roky, kdy odzpívala s kapelou Jelen i dvacet koncertů za měsíc. Do toho cestovala po světě s batohem na zádech. Před třemi lety jí nemoc sebrala energii...
Partnerství bez sexu může fungovat, bez intimity ale ne
Partnerství bez sexu? Proč ne. Nemít sex neznamená, že je vztah ohrožen. Partnerství bez intimity? Rozhodně ne. Bez ní spěje vztah ke krachu. Je totiž svatým...
Květy, které se mrazu nebojí
Zima má jistě svoje kouzlo. Bílé čepice na větvích stromů, jiskřící sníh pod nohama, ledové květy na oknech. Přesto se většina z nás těší, až v přírodě...
Snažím se chovat jako gentleman, říká Marek Lambora
Popularita ho vynesla na výsluní před čtyřmi lety, když mu bylo pětadvacet a zazářil v seriálu televize Prima Slunečná. Doteď je jedním z našich...
Recept na francouzskou cibulačku s toasty
Francouzská cibulačka je polévka skládající se v podstatě z cibule a vývaru. Hlavní klíč k pestré chuti je karamelizovaná cibulka a koření. Karamelizovaná...
Postranní panel
Reklama
Reklama