Hlavní obsah

Při dabování erotické scény jsem omdlel, říká dabér z Ženatý se závazky

Pavel Zedníček, přezdívaný Čmaňa, známý český herec a dabér. Valérie Zawadská, která má na svém kontě stovky filmových i seriálových mluvených rolí, za které také dostala mnoho ocenění. Své hlasy dvojice herců propůjčila také hlavním postavám jednoho z nejikoničtějších seriálů devadesátých let - Ženatý se závazky.

V českém znění Pavel Zedníček a Valerie ZawadskáVideo: Novinky

 
Článek

Chudý prodavač bot Al Bunda, kterému se smůla lepí na paty a jeho manželka Peggy milující extravagantní módu šedesátých let. Americký komediální sitcom slavil divácké úspěchy nejen ve Spojených státech, ale i v Česku, a to především díky vynikajícímu dabingu. Zedníček a Zawadská strávili v dabingovém studiu nespočet hodin, během herecké kariéry se ale potkávali také ve filmu.

Jak vzpomínají na dabování slavného seriálu? Sblížil je společný dabing? Jak se český dabing za poslední roky proměnil, především po finanční stránce? Na tyto a další otázky najdete odpovědi ve čtvrtém díle podcastu V českém znění, který vede dabér Richard Wágner.

PODCAST V ČESKÉM ZNĚNÍ

Foto: Novinky

Podcast V českém znění

Rozhovory se známými českými dabéry a herci, jejichž hlasy jsou známé někdy po celé generace. Nový díl vychází každý druhý čtvrtek na Novinkách a v podcastových aplikacích. Pořadem provází dabér Richard Wágner.

Střípky z natáčení můžete sledovat na Instagramu, všechny epizody naladíte i na Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám