Hlavní obsah

Mobilní operátoři před Vánoci lákají klienty na volné minuty

Právo, Novinky, ČTK, Jiří Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mobilní operátoři už odstartovali předvánoční kampaň. Novým klientům nabízejí více volných minut, levnější telefony, a Oskar-Vodafone až dvanáct měsíců bez paušálních poplatků.

Článek

"Lidé, kteří si od 1. listopadu do 31. prosince pořídí náš tarif Nonstop Vánoce s některým z tarifů Naplno, budou mít po provolání volných minut všechny hovory do sítě Oskar zdarma, a to po dobu až jednoho roku. K tomu jim na stanovenou dobu budou odpuštěny i měsíční paušály," sdělil novinářům mluvčí Oskar-Vodafone Petr Šindler.

Cena nabídek se (včetně DPH) pohybuje od 1190 do 3808 korun. Firemní klienti, kteří teď s Oskarem podepíší smlouvu minimálně na dva roky a vyberou si jeden z tarifů Naplno, dostanou Nonstop Vánoce zdarma, ale budou platit měsíční paušály.

Uživatelům předplacených karet začne Oskar-Vodafone od 15. listopadu nabízet novou Oskartu Super, na niž půjde bezplatně volat čtyři víkendy komukoliv v síti Oskar.

"Oskarta Super je už připravena na přenositelnost čísla. Sjednocuje cenu za volání do všech sítí v Česku na 7,14 koruny za minutu (s DPH). Uživatelé si budou moci zdarma aktivovat Program dvojka, v rámci kterého lze volat na dvě vybraná čísla ze sítě Oskar jen za 2,38 koruny," uvedl Šindler.

Další novinkou je SMS balíček za 59,50 Kč, obsahující čtyřicet esemesek. Zaslání jedné zprávy tak přijde jen na 1,50 Kč.

T-Mobile láká desetinásobkem volných minut

Mobilní operátor T-Mobile zase nyní přišel s desetinásobkem volných minut při volání nejen do své sítě, ale i na pevné telefonní linky. "Získat to může každý, kdo od 1. listopadu do konce letošního roku uzavře novou účastnickou smlouvu na dva roky, přejde na tarif z Twistu, či prodlouží svou nynější smlouvu na dobu určitou," informoval mluvčí T-Mobilu Jiří Hájek.

Desetinásobek volných minut musí zákazník T-Mobilu provolat během šesti měsíců, ale firemní klientela bude moci volné minuty čerpat celé dva roky.

Eurotel - po třetí minutě zdarma

Mobilní operátor Eurotel nabídne všem nynějším i novým zákazníkům od tohoto týdne do konce roku volání po třetí minutě hovoru zdarma. Nabídka bude platit pro telefonování mimo špičku na pevnou linku a kdykoliv v síti operátora, uvedl mluvčí Eurotelu Pavel Kaidl.

Službu bude firma všem tarifním klientům aktivovat automaticky, uživatelé předplacených karet o ni budou žádat prostřednictvím bezplatné SMS. Klienti za první tři minuty hovoru zaplatí podle svého tarifu, v případě Go pak 15 korun.

Noví majitelé předplacených karet získají při prvním dobití 100 procent kreditu navíc. Ke každé Go sadě s telefonem navíc získají jako dárek CD podle svého výběru.

V současnosti je v tuzemsku kolem 11 milionů aktivních mobilních telefonních čísel a operátoři se stále více zaměřují na získání klientů konkurence. To by jim mělo usnadnit zavedení přenositelnosti čísel, kterou mají spustit v polovině ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám