Hlavní obsah

Big Brother ve znamení odchodů a návratu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z domu Velkého bratra v neděli musel po čtrnácti dnech odejít Petr, který do něj přišel spolu s Oksanou později a v domě strávil dva týdny. V soutěži zůstává Šárka, která už jednou nominovaná byla, Petr dostal jen 14 procent hlasů. Z soutěže byl také vyřazen Jaroslav Nýdecký, který porušil pravidla. Vrátil se Filip a nastoupil David.

Článek

Jaroslav musel odejít po 28 dnech kvůli tomu, že účastníky soutěže informoval o osudu Filipa, který byl po vyřazení několik dní nezvěstný. Potvrdily se tak informace Práva. [celá zpráva]

Vyloučení Jaroslava všechny šokovalo, považovali to za nespravedlivé, jedna z účastnic soutěže - Sylva - se dokonce rozplakala. 

Jaroslav vyřazení komentoval slovy: "Tohle bylo dost pod úroveň. Já si myslím, že tím, co jsem řekl, jsem nic neporušil,  nic to nezměnilo. Chtěl jsem lidem v domě udělat radost za to, co se stalo Filipovi."

Lejla Abbasová (původně jsme uvedli jméno druhé moderátorky Evy Aichmajerové, za což se omlouváme), se opět neudržela a řekla, že si měl přečíst pravidla a ne se na ně vyfláknout. Drzá byla už na Petra, kterého obviňovala z podlézání. Zřejmě se sama postavila do role všemocného Velkého bratra a ví, že není v domě, tak nemůže být vyloučena.

Petr: Nepodlézám

Petr se nedomnívá, že byl vyhozen proto, že účastníkům soutěže podlézal, jak mu vyčítali: "Určitě nepodlézám, otázkou je, jak to cítili oni." Petr také přiznal , že první týden byl hodně náročný: "Druhý už jsem si užíval jako na dovolené." S tím že vypadne, počítal podle svých slov na 70 procent.

K scéně, kdy mlátil do stromu a brečel, poznamenal: "Myslel jsem, že to neodvysílali, není to u mě běžné chování, byla to výjimečná událost."

Filip se vrátil

Za Jaroslava přišel do domu David, ovšem účastníci z jeho příchodu velkou radost neměli. Ten řekl ostatním, že z venku jim žádné zprávy říci nemůže.  Naopak divoce uvítali Filipa, kterému poslali diváci zhruba 80 000 hlasů.

Filip před vstupem řekl, že je zvědavý na Oksanu a dodal: " Přišel jsem se dostat co nejdál."  Návrat Filipa vyvolal všeobecný jásot. Nejvíce zasáhl Lenu, která mu projevovala v domě náklonnost.

Filip vysvětloval, jak se vrátil, že mu lidi psali, že nechtěli, aby vypadl, a pak organizátor soutěže  vypsal hlasování... Okamžitě po příchodu tedy porušil pravidla, protože informoval o dění venku. Zdalipak bude vyloučen? Nebo má imunitu? Že by byl roven drzé Abbásové? Či je v domě potřeba?

Nebo že by se pravidla upravovala podle potřeby, jak se to dělalo v Orwellově románu 1984 s dějinami? Vše pro zvýšení sledovanosti pořadu, který se od pondělí s výjimkou středy a neděle bude vysílat mimo prime time od 17:20?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám