Hlavní obsah

Levné noclehy ve Varech kvapem ubývají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Blížící se červencové státní svátky, které letos připadly na čtvrtek a pátek, snižují šanci festivalových diváků najít levné ubytování přímo ve Varech. Řádově zbývají desítky míst a jak říká personál oslovených zařízení: spí ten, kdo se ohlásí první.

Článek

"Šance najít nocleh u nás ještě je, zbývají nám řádově desítky míst," řekl Novinkám David Korba z Hostelu ve škole.

Spí se ve třídách a tělocvičně, ve vlastních spacácích a na vlastních karimatkách. Jedna osoba zaplatí za nocleh 95 korun. Adresa: nábřeží Jana Palacha č.1, cca 100 metrů po proudu říčky Teplé od hotelu Thermal.

Další šanci, jak se ve Varech levně ubytovat, nabízí Vodafon hotel. Tam už mají ale téměř plno. "Ještě čekáme, jak se naplní ohlášené rezervace. Takže jistá šance tu je," sdělil Novinkám recepční, který se představil jako Ivan. Zájemci o nocleh se tam mohou ptát každý den po 18. hodině.

A ten, kdo dává přednost nocování ve stanu, může zamířit rovnou do Stanového městečka na Stadion AC Start Karlovy Vary, Západní 1781. Platí se 60 korun za osobu a noc. Plocha k postavení stanů není zatím ani zdaleka vyčerpaná.

Další informace na oficiálních stránkách karlovarského festivalu.

Reklama

Výběr článků

Načítám