Hlavní obsah

Ford nabídne luxusní program Individual

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zákazníci evropských značek nejsou vždy zaměřeni jen na nejlepší cenu. Plno z nich žádá opravdu vysoký stupeň komfortu. To si uvědomila i automobilka Ford, která nabídne od jara v Německu a Švýcarsku luxusní program Individual.

Článek

Statistika je jasná - je stále větší procento lidí, kteří si pořizují luxusní verzi Ghia, která patří na vrchol nabídky fordu. Jenže v ní nenajde případný zájemce o nový vůz úplně vše. Individual tak má rozšířit doplňkové položky o speciální sedadla s odvětráváním a větší možností nastavení, luxusní čalounění pravou kůží, jiné barvy karoserie, designové prvky karoserie na odlišení, nová kola apod.

Také se prý připravuje vytvoření speciálního programu audioaparatury s extrémně kvalitním zvukem, speciální navigační systémy, parkovací systémy s kamerami a jiné prvky extrémního pohodlí.

Program Individual by měl být v nabídce pro vozy Focus, S-Max, nové Mondeo a snad i Galaxy. O rozšíření do dalších zemí se bude uvažovat až po případném úspěchu v původních dvou zemích.

Reklama

Související témata:

Související články

Ford Mondeo sedan v bondovce

Na Bahamských ostrovech se nyní natáčí nová bondovka Casino Royale, ve které hlavní roli hraje Daniel Craig a Aston Martin DBS. jenže pak jsou tu další desítky...

Výběr článků

Načítám