Hlavní obsah

Lucie Bílá prožije první Vánoce v novém domově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letošní Vánoce se zvlášť těší zpěvačka Lucie Bílá. Jsou to svátky, které z celého roku miluje nejvíc a už nyní se těší, až se svou rodinou bude stát u rozsvíceného stromečku.

Článek

"Letošní Vánoce budou u nás obzvlášť radostné. Budeme je totiž trávit prvně ve svém vlastním domě. Už loni jsem doufala, že se to povede, ale to jsme nestihli. Mám za sebou pár let, kdy jsem neměla zázemí ani klid, svoje věci jsem měla různě po krabicích a stejně tak to bylo i s myšlenkami. Teď si říkám, že je všechno špatné za mnou a jsem šťastná jako blecha. Vím,že to pro lidi není žádné téma, že mají rádi příběhy s nějakým dramatem či kotrmelcem. To už jsem si ale zažila a už bych neměnila ani za to, kdybych mohla už konečně vidět na Štědrý den zlaté prase," říká Lucie Bílá.

Každý rok se schází se sousedy u kapličky na návsi v Otvovicích, všichni si dají dárečky a horký grog. Je to tradice, kterou si nenechá nikdy vzít.

"A pak bude sváteční večeře. Já mám ze všeho nejradši bramborový salát, taky ho ráda dělám," svěřuje se Bílá. "Vašek (její manžel Václav Noid Bárta) nejí ryby, takže si k němu dá řízek, já mohu i kapra, ale hlavně, že je ten báječný salát, toho sníme vždycky strašně moc," těší se zpěvačka. A těší se i na to, jak se synem Filípkem budou sledovat televizní pohádky. Důležité jsou i dárky, ale žádný speciální teď jsou důležité i dárky?

"Samozřejmě, ale já teď vlastně mám všechno, co jsem si přála mít a co mít můžu. A navíc i úžasnou chuť do života i na práci. Tak hurá na to!" usmála se šťastně Lucie Bílá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám