Hlavní obsah

Snoop Dogg navrhuje vánoční dárky pro psy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikavý duch mu nikdy nechyběl. Spolu s kolegou 50 Centem patří Snoop Dogg k americkým rapperům, kteří se dokáží dobře živit i mimo muzikantskou branži. Pod svým jménem sice uvádí na trh méně výrobků, zato však má daleko širší a pestřejší záběr.

Článek

Nyní se Snoop Dogg hodlá představit jako návrhář hraček. Nikoli však pro děti, ale pro nejvěrnější přátele člověka. Jeho předvánoční kolekce má kromě předmětů, jež jsou určeny pro pobavení a povyražení psů, obsahovat rovněž rozmanité doplňky, mezi nimiž nechybějí ani obojky značky Dogfather.

První z nich budou moci zájemci svým miláčkům opatřit již pod letošní vánoční stromeček. Zkrátka nepřijdou jak tvrdí hoši, kteří si oblíbili bojová plemena, tak příslušnice něžnějšího pohlaví, jež okouzlili čtyřnožci takříkajíc kapesního formátu. Populární rapper nepochybuje, že jeho marketingový tah bude úspěšný. Ostatně zaštítil ho svým jménem, jehož zvuková podoba zní v překladu pes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám