Hlavní obsah

Narození syna přimělo muže k tělesné transformaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicetiletý Sion Monty z velšského města Porthmadog, nacházejícího se se v hrabství Gwynedd, byl zvyklý posilovat každý den, po narození syna však zpohodlněl a během půl roku přibral 27 kilogramů. Když viděl své tělo na fotkách z dovolené, rozhodl se, že půjde svému synovi příkladem a začne znovu cvičit. A během následujícího půl roku se dostal dokonce do takové formy, že se chystá soutěžit v kulturistice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Proces svého hubnutí Sion Monty zdokumentovalVideo: Caters News, AP

 
Článek

Být ve formě bývalo pro Montyho přirozenou věcí. V červenci 2017 se mu však narodil syn Tedi a posilovna šla přirozeně stranou.

Během následujících šesti měsíců přibral 27 kilogramů a potýkal se s nadváhou. Probraly ho až fotky z dovolené, díky nimž si uvědomil, že takhle to dál nejde.

Řekl si, že pokud chce být správným příkladem pro svého syna, musí usilovat o nejlepší verzi sebe sama, a tak se opět vrhl na posilování.

Když letos v lednu začínal se svou transformací, vážil přes sto kilogramů. Kromě posilovny, kterou navštěvoval šestkrát týdně, se začal věnovat také běhání s kočárkem, aby byl synovi nablízku.

Nyní Monty váží 80 kilogramů a je v životní formě. V příštích měsících se dokonce chystá zúčastnit se závodů v kulturistice.

„To, jak se prezentuju, může potenciálně ovlivnit mého syna v budoucnu. A to mě motivovalo dostat se zpátky do formy a těšit se dobrému zdraví,“ svěřil se Monty agentuře AP.

Reklama

Výběr článků

Načítám