Novinka francouzské kulinářské legendy, která je napůl restaurací a napůl lodí, nese název Ducasse sur Seine.

Samotnou loď navrhl lodní architekt Gérard Ronzatti, který dostal za úkol vytvořit něco, co spojí lodní a suchozemský svět. Design lodi má odkazovat jak na klasickou, tak na barokní architekturu.

Chlouba francouzského šéfkuchaře je napůl lodí a napůl restaurací.

Chlouba francouzského šéfkuchaře je napůl lodí a napůl restaurací.

FOTO: Profimedia.cz

O interiér se pak postarali návrháři Maurizio Galante a Tal Lancman. Vnitřek je pochopitelně celý prosklený, aby se hosté mohli při večeři kochat krásou hlavního francouzského města.

Interiér restaurace je prosklený, aby se hosté mohli kochat.

Interiér restaurace je prosklený, aby se hosté mohli kochat.

FOTO: Profimedia.cz

Na jídelním lístku najdete klasickou francouzskou kuchyni. Očekávat tak můžete nezapomenutelné pokrmy, jako je například pečené kuře s bylinkovým máslem a paštikou z foie gras z perličky kropenaté. A jak už to u francouzských restaurací bývá, samozřejmostí jsou také vytříbená vína.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz: