Hlavní obsah

Japonci představili záchod budoucnosti

Novinky, Martin Vlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napadlo vás někdy, jak by mohla vypadat toaleta budoucnosti? Japonská společnost Toto and the company představila záchod, který vás svými funkcemi možná překvapí.

Foto: Toto and the company

Záchod Neorest NX

Článek

Japonsko je známé svými futuristickými záchody, které hrají hudbu, nabízí automatické mytí včetně sušení, či oplývají funkcí dálkového ovládání.

V čele inovačních toalet stojí společnost Toto and the company, jež odhalila své nejnovější dílo „Neorest NX“. Jedná se o vlajkovou loď společnosti, od které si Japonci velmi slibují. Kromě toho, že vypadá skvěle, tvar bez okraje také pomáhá šetřit vodu. V kombinaci se speciálním splachováním navíc udržuje záchod perfektně čistý.

Po použití můžete využít vlnové čištění, které jemně dávkuje teplou vodu přes více než 100 trysek. Neorest NX nezanedbá ani sušení, o které se postará teplý osvěžující vzduch. Po odchodu z toalety se záchod elektrolýzou chloridových iontů, které se vyskytují ve vodě, sám vyčistí a vydezinfikuje.

Pokud ani tohle nestačí, snad vás dostane fakt, že se záchod každých osm hodin sám vyčistí pomocí oparu ze sterilní vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám