Hlavní obsah

Valentýnské čokoládové sushi: Nejnovější šílenost v podání Japonců

Novinky, jky

Sushi buď milujete, nebo nesnášíte. Jen málokdo má na něj neutrální názor. Nicméně Japonci nyní přišli se sushi, které by mohlo část těch, kteří ho nenávidí, přenést do skupiny jeho milovníků. Je to totiž sushi jen po vizuální stránce, po chuťové stránce je ryze čokoládové.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Speciální valentýnské sushi je připravené z čokoládyVideo: Reuters

 
Článek

Společnost Nestlé představila ve svém KitKat čokoládovém baru v Tokiu balíčky o třech kouscích tyčinek, které jsou modelovány jako tuňák, mořský ježek či omeleta Tamago. Ve skutečnosti ale jde o sladké tyčinky s příchutí malin, sýru mascarpone či dýňového pudinku. To vše na cukrem obalených rýžových tyčinkách.

Marketingový manažer Nestlé Japonsko Ryoji Maki uvedl, že cílem bylo vytvořit úsměvnou obměnu tradiční čokoládové tyčinky u příležitosti Dne svatého Valentýna.

Podivné příchutě

Speciální „sushi” tyčinky KitKat nejsou na prodej, ale zákazníci, kteří v novém obchodě v obchodní čtvrti Ginza utratí alespoň 3000 jenů (670 Kč), dostanou balíček zdarma.

Je to právě Japonsko, které je domovem velkého množství exotických příchutí tyčinek KitKat. Nechybí příchutě jako saké (rýžové víno), zelený čaj či pečené brambory se sójovou omáčkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám