Hlavní obsah

Polonahé ženy a obří kapr: Bizarní kalendář slaví nevídaný úspěch

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dejte si dohromady spoře oděné modelky a opravdu kapitální kapří úlovek a vznikne vám kalendář, který je sice značně netradiční, ale přesto (nebo právě proto) se skvěle prodává. Kalendář Carponizer Calendar 2017 je tady a záběry z natáčení jsou... působivé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Spoře oděné sexy modelky pózovaly s obřími kapryVideo: Caters News, AP

 
Článek

Pokud se musí tvůrcům netradičního kalendáře něco nechat, tak je to skutečnost, že mají skvěle zvládnutou propagaci. Video z focení kalendáře modelek s kaprem je totiž hit a po kalendáři je značná poptávka. Ač jsou snímky z francouzské Bretaně značně prvoplánové, tak zejména u mužů slaví velký úspěch.

Fotograf Raphael Faragii pracoval při focení kalendáře s modelkami a obřím kaprem po dobu šesti týdnů, aby pořídil ty skutečně nejlepší snímky. Kuriózní je, že se tým dvou lidí staral o čistotu kaprových šupin. Za kalendářem stojí 29letý Hendrik Pöhler, který má za to, že objevil díru na trhu.

Kupují jej hlavně ženy

„Myslím si, že kalendář je tak populární, protože je unikátní. Ten nápad je velmi divný, ale zároveň také velmi dobrý. Nejvíce našich zákazníků jsou ženy, ale dá se předpokládat, že je to z toho důvodu, že kalendář asi často kupují jako dárek pro své partnery, bratry či otce,” uvedl Pöhler.

„Zabralo to velmi dlouho, aby byly snímky skutečně perfektní. Perfektní musí být vše – kapr, dívky, počasí, pozadí a mnoho dalšího,” dodal Pöhler s tím, že se kalendář prodává výhradně po internetu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám