Hlavní obsah

Luxusní obal na telefon má jedinou vadu. Polovina USA by vám ho chtěla rozbít

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupit si originální obal na telefon dnes není nic tak složitého - stačí si jej někde v zahraničí vybrat a nechat si ho poslat. Toužíte-li po nějakém skutečně výjimečném, který skutečně nebude mít skoro nikdo jiný, budete muset zainvestovat trochu více. Pokud se ale chystáte na brzkou cestu do USA, možná byste zvláště s některými obaly měli být opatrní.

Foto: Caviar

Článek

Když se stal Donald Trump minulý týden překvapivým vítězem amerických prezidentských voleb, zůstala půlka obyvatel Spojených států stát s otevřenými ústy. A naopak jedna ruská firma začala urychleně vyrábět. Caviar, nyní výrobce luxusních obalů, přišel se zlatým obalem na iPhone 7, který zdobí tvář a jméno budoucího prezidenta USA.

Obal vykládaný zlatem na sobě nese vyjma jeho busty také jím používaný slogan: Make America Great Again, tedy Udělejme Ameriku znovu velikou. Určený je pouze pro majitele nejnovějších jablíčkových telefonů.

Jak už ovšem asi správně očekáváte, podobný obal není za hubičku. Vyjde na 3100 dolarů, což je při aktuálním kurzu zhruba 78 tisíc korun. Není to první obal tohoto druhu, který v Caviaru vyrobili. Další obaly zdobí tváře Vladimira Putina, Vladimira Lenina či Petra Velikého.

Těžko ovšem očekávat, že by se se zlatým telefonem s vyobrazením Trumpa odvážil někdo v USA vyjít na ulici. V zemi se od jeho zvolení prezidentem proti němu konalo velké množství demonstrací.

Reklama

Výběr článků

Načítám