Hlavní obsah

Usvědčený sukničkář: Do nemocnice za ním přišlo všech jeho 17 přítelkyň

Novinky, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že lež má krátké nohy, se přesvědčil čínský sukničkář, který chodil zároveň se 17 dívkami. Nic netušící ženy podvod odhalily poté, co se náhodou sešly u jeho nemocničního lůžka.

Foto: Profimedia.cz

Sestřičky z nemocnice se mohly upřímně pobavit. Pacient to už však měl se zábavou o něco slabší. Ilustrační foto

Článek

Muž z města Čchang-ša v provincii Chu-nan v březnu skončil po autonehodě v nemocnici. Netušil ale, že lékaři obvolají jeho známé, aby je o incidentu informovali. U lůžka čínského Romea se tak sešlo všech jeho 17 přítelkyň ve věku od 20 do 40 let. S některými z nich chodil přes deset let, s jednou měl dítě a přinejmenším jedna z nich už plánovala svatbu.

„Opravdu jsem se lekla, když mi řekli, že leží v nemocnici,“ svěřila se dívka, která s podvodníkem chodila rok a půl. „Když se ale začaly objevovat další a další krásky, přestala jsem plakat,“ dodala.

Falešný inženýr

Muž nyní čelí obvinění z podvodu. Ženy totiž přišly na to, že od každé z nich bral pravidelně peníze, napsal deník The Daily Telegraph. Navíc vyšlo najevo, že orientální donchuán se chlubil falešným diplomem stavebního inženýra z přední čínské univerzity, zatímco vychodil jen střední školu.

Mezi některými čtenáři nicméně vzbudil obdiv. „Nechtěl bys zorganizovat nějaký kurz? Nezadaným (na jeho zaplacení) peníze nechybí,“ napsal jeden z nich. „Jak dokázal mít sedmnáct žen?“ vyjádřil se nevěřícně jiný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám