Hlavní obsah

MacGyverem s mobilem snadno a rychle

Novinky, jky

Telefony se v dnešní době využívají už skoro ke všemu. Něco však stále ještě neumějí - dotáhnout šroubek, otevřít láhev s pivem či nakrájet jablko. To už ale nyní není tak úplně pravda. Stačí mít vhodné pouzdro a z mobilního telefonu se vám rázem může stát švýcarák se vším všudy. Tedy, pokud máte v kapse iPhone. Legendární postava seriálového hrdiny MacGyvera vytane v hlavě snad každému.

BEZ KOMENTÁŘE: Multifunkční pouzdro na iPhoneVideo: Task Lab

 
Článek

Mobilní kryt Task One je vybaven celkem 22 kusy nářadí, včetně malé pilky, nože a tří šroubováků. Nechybí ani kleštičky na dráty, otvírák na láhve či stojánek. Co je však dost dobře neuvěřitelné, to je hmotnost obalu, která činí pouhých 89 gramů. Za výrobkem stojí společnost Task Lab a její ředitel Addison Shelton, který si přál využívat svůj mobilní telefon všestranněji.

„Inspiraci pro vytvoření tohoto produktu jsem získal koncem roku 2012. Vlastním hodně kousků multifunkčního kutilského vybavení, ale nikdy je nevozím s sebou. Chtěl jsem tak přijít s něčím, co by mi umožnilo mít náčiní vždy s sebou, aniž bych ho nechával doma. Vše je vyrobené z vysoce kvalitní oceli a je prakticky rozmístěné po prostoru celého obalu,” uvedl Shelton.

Nejen virtuální, ale i hmatatelná pomoc

Obal Task Lab se prodává ve stříbrném, černém a červeném provedení a je k dispozici pro iPhone 4, 4S, 5 a 5S. Tloušťce mobilu přidává jen pět milimetrů. Verze pro čtyřkové iPhony vyjde na 80 dolarů (1600 korun), pro pětkové na 100 dolarů (2000 korun). Pětková verze je však aktuálně v akci, a tak ji lze pořídit jen za 1500 korun.

„Chytré telefony nám pomáhají s mnoha věcmi, ale pouze virtuálně. Nedávají nám možnost fyzické pomoci pro kontakt s hmotným světem. Proto jsem přišel s touto vychytávkou,” dodal výrobce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám