Hlavní obsah

Po hádce vzal muž na Olomoucku na bývalou partnerku sekeru

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomoucko

Svou bývalou partnerku se podle policie pokusil zavraždit po hádce v rodinném domě v jedné z obcí na Olomoucku 29letý muž. Zaútočil na ni brutálním způsobem a krátce nato byl zadržen. Případ se stal v pondělí v noci, policie o něm informovala ve čtvrtek.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V rodinném domě došlo k hádce mezi bývalými partnery, kteří zde byli na návštěvě u své známé. Po vzájemném slovním napadání muž ženu napadl fyzicky velmi brutálním způsobem,“ řekla Právu policejní mluvčí Marie Šafářová.

Podle informací Práva útočil muž v obci Mrsklesy na expartnerku nejen pěstmi, ale do rukou vzal, co mu pod ně přišlo. Nejvážnější zranění způsobil ženě sekerou, také ji mj. přidusil násadou od rýče.

„V dalším napadání mu zabránila majitelka domu. Muž byl na místě činu přivolanými policisty zadržen. Policisté zraněné ženě poskytovali první pomoc až do příjezdu zdravotnické záchranné služby,“ uvedla policejní mluvčí.

Žena podle ní utrpěla život ohrožující zranění, která si vyžádala urgentní ošetření a hospitalizaci v nemocnici. Kriminalisté již muže obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Byla na něj uvalena vazba. Hrozí mu deset až osmnáct let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám