Hlavní obsah

Agresivní žena odkopla kočárek s dítětem na tramvajové koleje

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Cestování po Liberci asi na delší dobu zavrhne maminka, kterou i s jeden a půl ročním synem v kočárku napadla v pondělí devětadvacetiletá žena z Liberecka. Agresivní žena nejdříve zaútočila na matku, poté kopla do kočárku tak, že z něj dítě vypadlo a zranilo se na tramvajových kolejích. Policisté ženu zadrželi a obvinili hned z několika trestných činů.

Článek

Vše se odehrálo na tramvajové zastávce u liberecké zoologické zahrady. Útočnice nejprve hodila po ženě s kočárkem láhve od piva. Když ji minuly, vybila si svou agresivitu jiným způsobem.

„Kopla do kočárku s malým chlapcem. Kopnutí bylo tak silné, že se kočárek i s dítětem převrhl do kolejiště a chlapec se udeřil do hlavy. Utrpěl několik oděrek a hematomů,“ popsala neuvěřitelnou událost mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

Napadené mamince přispěchala na pomoc jedna z přítomných žen, dalších asi deset lidí kolem incidentu jen přihlíželo. Přivolaní policisté agresivní ženu zadrželi a umístili do policejní cely. Podle kriminalistů se ten samý den tato žena ještě vloupala do bytu své babičky, kde ukradla šest tisíc korun a oblečení.

Podle některých svědků je žena svou agresivitou v Liberci známá. Kolemjdoucí prý nenapadla poprvé. „Komisař ji obvinil z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody, pokusu o ublížení na zdraví a výtržnictví,“ doplnila Suchánková. Hrozí jí až dvouleté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám