Hlavní obsah

Vagnerová a Křenková v odvážném snímku plném erotiky Hranice lásky

Film Hranice lásky, který právě nabízí první ukázku, bude podle tvůrců odvážný. Představí se 4. července na karlovarském festivalu a v listopadu má vstoupit do běžné distribuce.

Teaser k filmu Hranice lásky

 
Článek

„Náš film je sondou do intimity páru, který prostřednictvím zpovědí natáčených na video zkoumá hranice upřímnosti v otevřeném vztahu,“ uvedl režisér Tomasz Winski.

„Zajímá nás to, co si postavy neřeknou, co promlčí, jaké emoce potlačují a kde je konečně projeví. Zkoumáme hranice a smysl jejich upřímnosti.“

Hlavních rolí se ujali Hana Vagnerová, Eliška Křenková, Lenka Krobotová, Matyáš Řezníček, Hynek Čermák a Martin Hofmann.

Foto: MIA

Hana Vagnerová

Film je podle tvůrců poměrně odvážný, co se týče nahoty a explicitních scén.

„Moje herecké hranice nejsou nijak extrémní ani překvapivé. Když dostanu scénář, který se mi výrazně nelíbí, nebo ho považuju za hloupý, je to přesně ta hranice, přes kterou nejdu,” tvrdí Hana Vagnerová.

Foto: MIA

Hranice lásky

„V tomhle filmu to samozřejmě bylo náročné, protože je extrémní, co se týče emocí, nahoty, intimity. Ale tím, že Tomasz je výborný režisér, tak jsem nikdy neměla pocit, že by toho jakýmkoliv způsobem zneužil. Intimita tam má svůj smysl.“

Reklama

Výběr článků

Načítám