Hlavní obsah

Sledujte dění z karlovarského festivalu živě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Živé přenosy stěžejních okamžiků karlovarského festivalu a dalších zajímavých událostí z filmového světa můžete sledovat, i když nejste přímo v centru dění. Nejnovější informace nabízí KVIFF.TV. Oficiální festivalová televize.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Návštěvníci 56. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Článek

Na KVIFF. TV jsou pro diváky každý den připraveny festivalové zprávy s přehledem stěžejních událostí a rozhovory se zajímavými hosty. Také nabízí filmy.

„Chceme, aby se diváci v našem online kině cítili skvěle, proto vedle kvalitních filmů nabídneme i pestrý alternativní obsah, který emoci z viděných snímků umocní a nabídne další, neméně vzrušující rozměr mimořádného diváckého zážitků,“ uvedl umělecký ředitel festivalu Karel Och.

Předplatné se slevou

Bezprostředně po festivalu KVIFF. TV nabídne i několik snímků z letošního programu a naplno odstartuje své celoroční fungování. Její filmová nabídka se bude rozšiřovat každý týden.

Všechny filmy jsou divákům dostupné k přehrání či stažení formou jednorázového nákupu, naprostou většinu filmů mohou získat s měsíčním či ročním předplatným, filmové novinky nad rámec předplatného pak předplatitelé mohou získat s výraznou slevou.

Reklama

Výběr článků

Načítám