Hlavní obsah

Travolta odletěl z Karlových Varů

Právo, Novinky, Lenka Hloušková, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Americký herec John Travolta v neděli krátce před půl šestou odpoledne nasedl do svého letadla parkujícího v Karlových Varech a za pár minut se jeho stroj odlepil od země. Na filmovém festivalu pobýval od pátečního brzkého rána. Zanechal za sebou dojem usměvavého profesionála, který myslí na své fanoušky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

John Travolta se synem v náručí naposledy mává novinářům na karlovarském letišti.

Článek

Travoltův odlet provázela dobrá nálada. V momentě, kdy dorazil na letiště, na něj už letadlo s pilotem zhruba půl hodiny čekalo na dráze. Vedle dětí jej doprovázely i chůvy obou ratolestí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

John Travolta se synem v náručí a dcerou - dívka s taškou - opouštějí Vary.

Přítomnost slavného hosta si pochvaloval i personál Grand Hotelu Pupp, kde po celou dobu bydlel.

„Když se Travolta vrátil do hotelu před půlnocí z letního kina (pozn. z pátku na sobotu [celá zpráva]), kde pozdravil své fanoušky před projekcí filmu Pomáda, tak se nezajímal o zahajovací party, ale o zázemí, kde pracují lidé, kteří festival organizují,“ popisoval vedoucí stravování v GH Pupp Richard Lhoták.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Travoltovo letadlo je připraveno ke vzlétnutí.

Podle něj americký idol hodně času strávil ve svém Prezidentském apartmánu.

Milovník dobrého čaje

Natěšený personál GH Pupp se mohl předvést alespoň po ránu, když si Travolta objednal jídlo. „Sobotní snídaně byla v duchu Paříže,“ uvedl Lhoták.

„Podávali jsme vaječnou omeletu se žampiony a tomaty. K tomu byla francouzská bageta a variace francouzských sýrů, jako je například Camembert nebo Brie,“ prozradil.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ahoj, jsem tu s vámi rád, říká herec svým gestem.

K pití si Travolta objednal čerstvou pomerančovou a ananasovou šťávu a pak hlavně černý čaj, přičemž výslovně žádal značku Earl Grey. Ten má charakteristickou příchuť a aroma, které pocházejí z olejových extraktů z kůry citrusu bergamot a vyrábí se podle staré čínské receptury.

Personál byl jinak z Travolty unešený. „Vše probíhalo v přátelském duchu. Bylo z něj cítit nadšení, a že se mu v Karlových Varech opravdu líbí. Ocenil, jaké ovace mu místní fanoušci připravili,“ popisovala setkání jedna ze servírek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jiří Bartoška předává vzácnému hostu cenu

„Je paradoxní, že ve filmech hraje většinou nějakého gangstera, ale přitom je takhle příjemný a uvolněný člověk,“ podivoval se Lhoták.

Travolta si, jak sám několikrát zopakoval, domů veze jen ty nejlepší vzpomínky. A samozřejmě také významnou cenu.

Přiletěl s dětmi v pátek

Hollywoodská superstar dosedla ve Varech v pátek po půl třetí ráno. Jako správný otec se nejdříve postaral o svého dvouletého spícího syna Benjamina, kterého z letadla přenesl do auta, ale hned poté, co jej na letišti v hale odbavili, se věnoval těm, kteří na něj čekali. [celá zpráva]

Foto: Ringier Axel Springer CZ / Profimedia.cz

John Travolta

„Fotil se třeba s hasiči, kteří tam zajišťovali přistání letadla,“ popisoval jeden ze svědků přistání Travolty na karlovarském letišti.

„Pak si všiml novinářů, kteří na něj čekali za sklem odbavovací haly, přišel až k nim a rozhazoval přes skleněnou stěnu rukama, aby se s nimi přivítal,“ pokračoval svědek.

Do Varů s ním dorazila i třináctiletá dcera Ella Bleu. Obě děti měly svůj program. A v Česku jim i chutnalo. Zaujala je třeba kachna s knedlíky. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám