Hlavní obsah

Začíná předprodej vstupenek na karlovarský festival

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návštěvníci karlovarského filmového festivalu mají možnost vyhnout se nepříjemné situaci, kdy budou vstupenky na jimi zvolený film vyprodány, jejich rezervováním už před začátkem festivalu.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Přípravy v Karlových Varech vrcholí.

Článek

Návštěvníci si mohou rezervovat vstupenky na všechna veřejná festivalová představení v pondělí 24. června od 10:00 do vyčerpání kapacity určené k předprodeji, nejpozději však do půlnoci.

Cena všech vstupenek je 65 korun a do předprodeje bylo uvolněno deset procent vstupenek z každého veřejného představení. Vstupenky si můžete rezervovat po přihlášení do rezervačního systému na http://tickets.kviff.com od 10.00. K přihlášení lze využít vašeho přihlášení na www.kviff.com nebo vaší e-mailové adresy s vygenerovaným pinem.

Váš film najdete zadáním kódu projekce nebo názvu filmu, data nebo kina. Na jednu projekci však lze rezervovat maximálně dvě vstupenky, na den lze rezervovat čtyři projekce. Vstupenky se pak vyzvedávají v hlavní pokladně v hotelu Thermal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám