Hlavní obsah

Kde a kdy můžete ještě zaručeně potkat festivalové hvězdy

Novinky, lh, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Toužíte vidět filmové hvězdy takzvaně naživo? Máte čas ještě zajet na skok do Karlových Varů? Tak čtěte dál. Právě v pátek totiž bude jejich velký den. Odpoledne můžete v lázeňském městě na vlastní oči mimo jiné vidět Američanku Susan Sarandonovou. Stačí jen stát blízko u červeného koberce.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Susan Sarandon ve Varech

Článek

Ten, kdo obdivuje starou tuzemskou hereckou školu, by neměl chybět před druhou odpoledne u karlovarského Městského divadla.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Josef Somr převezme od Jiřího Bartošky Cenu prezidenta festivalu za přínos českému filmu.

Právě tam ve 14.00 převezme před představením filmu Žert legendární český herec Josef Somr Cenu prezidenta festivalu za přínos českému filmu.

Foto: imago stock&people, ČTK

Americká herečka Susan Sarandonová

Lovci celebrit pak budou mít několik hodin volno. Ale před pátou by měli být u Thermalu. Tam totiž přijede herečka Susan Sarandonová a po červeném koberci dojde do Velkého  sálu, aby v něm uvedla snímek Jeff, který žije s mámou.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kara Haywardová

Ve 20.00 hodin pak může veřejnost tamtéž na vlastní oči uzřít herečku Karu Haywardovou a scenáristu Jeremyho Dawsona, kteří přivezli film Moonrise Kingdom.

Reklama

Výběr článků

Načítám