Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Tenet překonal Šarlatána v návštěvnosti

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký akční sci-fi film Tenet odsunul Šarlatána z první příčky žebříčku návštěvnosti kin na druhou pozici.

Foto: Warner Bros

Tenet

Článek

Tenet je akční snímek režiséra Christophera Nolana. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje hrdina o záchranu lidstva. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, kde neplatí pravidla. Hlavní role dostali John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debická a Kenneth Branagh.

Foto: Marlene Film Production

Ivan Trojan

V českém životopisném dramatu Šarlatán exceluje Ivan Trojan, přičemž jeho mladší verzi hraje jeho syn Josef. Film je inspirován příběhem léčitele Jana Mikoláška, který bez odborného lékařského vzdělání dokázal diagnostikovat i řešit zdravotní problémy, se kterými si leckdy doktoři nevěděli rady.

Třetí místo a komedie Štěstí je krásná věc. Tento domácí snímek se nedočkal kladných ohlasů v tisku a je vidět, že ani návštěvnost nebude nejlepší. Je o dvou prostých lidech. Oba jsou nezaměstnaní a mají dluhy. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Tenet41 747
2.1.Šarlatán37 234
3.-Štěstí je krásná věc18 810
4.26.Křupaví mazlíčci12 761
5.-Noví mutanti10 752
6.2.Trollové: Světové turné10 533
7.5.Scoob!6 615
84.3Bobule5 118
9.5.Havel4 520
10.9.Hurá do džungle3 051
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám