Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Ospalá kina ovládá Spider-Man a animovaná zvířátka

Film Spider-Man: Bez domova pořád trůní v čele žebříčku návštěvnosti kin. Není to ovšem tím, že by měl rekordní čísla, ale tím, že není žádná konkurence. Novější filmy jako Vřískot a Krotitelé duchů: Odkaz nebudí zájem diváků.

Foto: Marvel Studios

Spider-Man obhájil prvenství v českých kinech.

Článek

Ve Spider-Manovi byla poprvé odhalena jeho totožnost. Požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě.

Druhý je animovaný muzikál Gartha Jenningse Zpívej 2. Koalák Buster Moon v něm s přáteli (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny a čuně Gunter) chce prorazit v pop music, ale konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní a zásadně nevystupuje.

Třetí místo obsadila americká rodinná komedie Velký červený pes Clifford, kterou velice těsně následuje Vřískot. Film navazuje na stejnojmenný horor z devadesátých let. Nyní, 25 let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro, se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery a oživí tím dávno pohřbenou noční můru.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Spider-Man: Bez domova32 354
2.4.Zpívej 213 651
3.5Velký červený pes Clifford11 403
4.-Vřískot11 061
5.11.Šťastný nový rok 210 435
6.3.Kingsman: První mise10 279
7.6.Krotitelé duchů: Odkaz5 150
8.8.Klan Gucci4 442
9.7.Matrix Resurrections3 238
10.9.Encanto2 930
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám