Hlavní obsah

V komedii Láska hory přenáší hrají Lambora, Fialová nebo Krobotová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romantická komedie Láska hory přenáší se odehrává v horském hotelu. Tvůrci filmu, který vstoupí do kin 5. května, zveřejnili trailer.

Trailer k filmu Láska hory přenášíVideo: BontonfilmCZ

 
Článek

Příběh je vyprávěn ze tří pohledů. Nevěsta Alex hledá ztraceného ženicha, v patách má neurotickou matku, příliš aktivního otčíma a bohémského otce. Svůj vlastní příběh pak prožívá místní neodolatelný svůdník.

Foto: Bontonfilm

Marek Lambora

„Příběh se odehrává v průběhu jednoho dne, který divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ tvrdí  režisér Jakub Machala.

Foto: Bontonfilm

Csongor Kassai a Lenka Krobotová

„Scénář mi přišel strašně zábavný, když jsem ho přečetla. Hodně mě bavila i ta propracovanost, jak se různé situace postupně dovysvětlují, protože je vidíme z různých pohledů,“ říká herečka  Anna Fialová.

Foto: Bontonfilm

Anna Fialová

Vedle ní si zahráli Lenka Krobotová, Marek Lambora, Csongor Kassai, Natália Germani, Richard Stanke, Petra Nesvačilová, Vanda Chaloupková, Lukáš Příkazký nebo Noël Czuczor.

Svatebního zpěváka hraje David Kraus, který také natočil filmovou píseň Mám ťa rád od slovenského zpěváka Karola Duchoně.

Reklama

Výběr článků

Načítám