Hlavní obsah

Prima: Z Modrého kódu vznikly Sestřičky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Prima představila své podzimní novinky. Na Modrý kód naváže seriál Sestřičky Modrý kód a pokračovat bude úspěšná Slunečná.

Foto: Prima

Saša Rašilov a Sabina Laurinová (Sestřičky Modrý kód)

Článek

Seriál Sestřičky Modrý kód se bude soustředit místo doktorů hlavně na zdravotní sestry. Kromě práce v nemocnici samozřejmě bude obsahovat i romantické linky.

„Těším se na nový seriál, myslím, že už proběhly všechny diagnózy, které mohly, a diváci budou mít možnost se lépe seznámit s postavami, které si oblíbili, i novými postavami, které si oblíbí,“ řekla ve čtvrtek herečka Sabina Laurinová.

Foto: Prima

Seriál Sestřičky Modrý kód

Vedle ní si v sérii zahrají Adéla Gondíková, Marek Němec, Natálie Halouzková, Jan Nedbal, Daniela Kolářová, Saša Rašilov, Jiří Štěpnička, Igor Chmela, Roman Zach, Kristýna Frejová, Sandra Nováková, David Gránský, Ondřej Rychlý, Patricie Pagáčová, Martin Preiss, Dana Syslová, Petr Vaněk, Daniela Šinkorová a Klára Cibulková. První díl televize Prima nabídne v předpremiéře v sobotu 29. srpna, další díly dostanou tradiční čas v pondělí a ve středu ve 20:15.

Seriál Slunečná pokračuje novými díly od 25. srpna. Přinesou i nové tváře (Denisa Nesvačilová, Vladimír Polívka, Kristýna Kociánová, Eva Josefíková).

Foto: Prima

Zlatá maska

Sobotní večery ovládne show Zlatá maska, kde budou vystupovat zamaskovaní zpěváci. Takzvaní detektivové (Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař, Michal Hudák, Libor Bouček či Marta Jandová) musí hádat, kdo je pod maskou. Desetidílná show začíná 5. září ve 20:15.

„Od října uvedeme nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem – Šéfem za pár minut, kde Zdeněk spojí své síly s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Tato série Šéfa oslavuje zdravý selský rozum, vrací se zpátky ke kořenům kuchyně. Divákům naservírujeme zdravá, chutná jídla pro celou rodinu ze snadno dostupných surovin,“ dodal programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Pokračovat budou také zavedené pořady jako Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka, Prima Partička a také Máme rádi Česko, Prostřeno!, Poklad z půdy a Policie v akci. V neděli večer poběží české filmy, především komedie jako  Přes prsty, Ženská na vrcholu, Ženy v běhu, Špunti na vodě a Po čem muži touží.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám