Hlavní obsah

Krotitelé duchů se zase vracejí, přestože minulý díl byl propadák

Krotitelé duchů jsou zpět. Už zase. Americký Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman nabízejí trailer dalšího pokračování. Má úplně nové postavy, na minulý díl nenavazuje.

Trailer k filmu Krotitelé duchů: OdkazVideo: FALCON

 
Článek

Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

Hlavní role mají Finn Wolfhard, Paul Rudd či McKenna Grace. Pouze v menších rolích uvidíme Sigourney Weaverovou, Billa Murrayho a Dana Aykroyda.

Krotitelé duchů byli filmovou legendou osmdesátek. V roce 2016 se v Hollywoodu rozhodli legendu oživit, ale dopadlo to špatně. Původní hrdiny (Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd) nahradili autoři v rámci současné ideologie ženskými postavami (Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová, Kate McKinnonová, Leslie Jonesová), čímž svou kreativitu vyčerpali. Film však nebyl špatný kvůli herečkám, ale proto, že ho autoři odflákli.

Foto: Falcon

Krotitelé duchů: Odkaz

Nezajímavý příběh nepřinesl žádné nové nápady, zase tam pobíhali duchové-nafukovací panáci a duchové-slizáci, zase je lovili paprskomety a pastí na duchy. Kvalitní humor úplně chyběl, scénář vycpaný vatou nudil.

Zbývá naděje, že „Odkaz“ se nebude minulým Krotitelům duchů nijak podobat. V kinech se můžete přesvědčit od 11. listopadu 2021.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám