Hlavní obsah

Joker se vrací. A s ním Lady Gaga

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšný Joker s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli zřejmě bude mít pokračování. V druhém díle by mohla hrát i Lady Gaga.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lady Gaga

Článek

Režisér Todd Phillips dokončil společně se Scottem Silverem scénář a prozradil, že by se měl jmenovat Joker: Folie à deux (jde o medicínský pojem, sdílení psychické poruchy více lidmi např. v rodině).

Autoři neprozradili, kdo bude ona další osoba, ale média spekulují, že se jedná o Harley Quinn, která se do Jokera zamiluje. Role partnerky byla nabídnuta zpěvačce a herečce, která si říká Lady Gaga. Zatím ale nebylo nic podepsáno.

Foto: Vertical Ent.

Z filmu Joker.

První Joker s Joaquinem Phoenixem se stal v roce 2019 překvapivým hitem. Herec se dokonale vtělil do neúspěšného komika Arthura, který nemá ani peníze, ani slávu. Bydlí u matky a nacvičuje si stand-up výstupy, které se líbí málokomu. Duševně labilní muž navíc trpí zvláštní poruchou spočívající v tom, že se nechtěně směje. Dlouho se v něm hromadí frustrace a stává se časovanou bombou.

Dostavil se komerční úspěch, nadšené recenze a 11 nominací na Oscara. Phoenix byl pak po zásluze vyhlášen nejlepším hercem.

Aktivisté zpěvačce zakázali vystoupit, měla nekorektní dredy

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám