Hlavní obsah

Jim Carrey zvažuje ukončení kariéry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadsko-americký herec Jim Carrey uvažuje, že odejde do herecké penze. Po čtyřiceti letech v oboru už těžko hledá motivaci k práci.

Foto: Profimedia.cz

Jim Carrey

Článek

Šedesátiletý herec, který nyní propaguje film Ježek Sonic 2, zmínil, že pravděpodobně půjde na odpočinek. Úplně jistý si ale není.

„Jestli mi andělé přinesou nějaký scénář napsaný zlatým inkoustem, který mi sdělí, že je opravdu důležité, aby to lidi viděli, mohl bych pokračovat, ale dělám si přestávku,“ řekl herec.

Foto: New Line Cinema

Jim Carrey ve filmu Maska

Dodal, že má rád svůj klidný život a rád maluje. „Tohle je něco, co jste možná nikdy neslyšeli od žádné celebrity od začátku věků. Mám toho dost, udělal jsem dost, bylo mě dost.“

Komik kanadského původu se proslavil v devadesátých letech filmy jako Maska, Ace Ventura: Zvířecí detektiv, Blbý a blbější, Lhář, lhář a Já, mé druhé já a Irena. Spolupracoval i s režisérem Milošem Formanem na filmu Muž na Měsíci.

Bruce Willis končí kariéru, je nemocný

Svět

V posledních letech točil třeba filmy Návrat blbýho a blbějšího nebo Temné zločiny a Ježek Sonic. Jeho popularita ale proti 90. létům dost poklesla.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám