Hlavní obsah

Filmové premiéry: Ulička přízraků, Zlato a Moje krásná příšerka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bradley Cooper a Cate Blanchetová jsou hvězdami kriminálního dramatu Ulička přízraků. Co všechno člověk dokáže udělat pro bohatství, ukazuje film Zlato. Moje krásná příšerka je ruský animovaný rodinný film o princezně rebelce a lesní příšeře.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Ulička přízraků

Bradley Cooper hraje hlavní roli mladého ambiciózního umělce, který má mimořádné nadání manipulovat lidmi pomocí vhodně zvolených slov. Když se však spojí s psychiatričkou v podání Cate Blanchettové, ukáže se, že ona je ještě mnohem nebezpečnější.

Trailer filmu Ulička přízrakůVideo: Falcon

Ulička přízraků, USA 2021, kriminální drama, 151 min., režie: Guillermo del Toro, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara a další.

Zlato

V blízké budoucnosti ve vyprahlé poušti se odehrává drama dvou mužů a jedné obří hroudy zlata, kterou ti dva objeví. Ale když se ukáže, že ji nelze z písku dostat, jeden odjede do vzdáleného města pro bagr, druhý začne sám bojovat o přežití.

Trailer filmu Zlato

Zlato, Austrálie 2022, thriller, 96 min., režie: Anthony Hayes, hrají: Zac Efron, Anthony Hayes a Susie Porterová.

Moje krásná příšerka

Princezna Barbara si nenechá od tatínka krále nic přikazovat. A když zjistí, že krále drží v hrsti zloduch, který mu ukradl zázračný lektvar, rozhodne se z paláce utéct. V lese narazí na strašidelnou lesní příšeru, ale protože ona se jen tak vylekat nenechá, otočí její život vzhůru nohama a začne v lese diktovat svá vlastní pravidla.

Trailer k filmu Moje krásná příšerkaVideo: Bohemia MP

Moje krásná příšerka, Rusko 2021, animovaný, 98 min., režie: Maxim Volkov

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám