Hlavní obsah

Filmové premiéry: Promlčeno, Panství Downton: Nová éra, Rande na oko či Nosoroh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karel Roden hraje hlavní roli v dramatu Promlčeno. Panství Downton: Nová éra překvapí tím, že v minulosti babičky Violet se ukrývá tajemství, které může otřást základy celého rodu. Rande na oko je letní komedie o přátelství, rebelii a přijetí sebe sama. Na festivalu v Benátkách měl premiéru film dlouho vězněného ukrajinského režiséra Oleha Sencova Nosoroh. Křížová výprava je francouzská komedie o jedné záchraně planety.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Promlčeno

Karel Roden se v roli záhadného muže Radka vrací po dvaceti letech z Ameriky na pár hodin do Prahy, aby zde nalezl jistou mladou ženu a jednou provždy se vypořádal s minulostí. V pátrání mu pomáhá ambiciózní rozhlasová moderátorka, která jeho příběh dostane do své noční show. K jejímu zděšení a ke zděšení všech posluchačů však místo senzace začne na povrch vyplouvat dávná vražda.

Trailer k filmu PromlčenoVideo: Bontonfilm

Promlčeno, Česko 2022, thriller, 95 min., režie: Robert Sedláček, hrají: Karel Roden, Barbora Bočková, Igor Bareš, Vilma Cibulková a další.

Panství Downton: Nová éra

Vše odstartuje šokující zpráva, že se Violet stala dědičkou zámku v jižní Francii, který jí odkázal muž, s nímž se setkala v mládí. Co se mezi těmi dvěma mohlo odehrát, že si na ni po tolika letech vzpomněl ve své závěti a odkázal jí takové bohatství? Část rodiny nadšeně vyráží na francouzskou Riviéru, aby nově nabytou nemovitost prozkoumala.

Trailer filmu Panství Downton: Nová éra

Panství Downton: Nová éra, Velká Británie / USA, 2022, romantické drama, 125 min., režie: Simon Curtis, hrají: Maggie Smith, Michelle Dockery, Imelda Staunton, Tuppence Middleton a další.

Rande na oko

Příběh zakřiknutého Eddyho a nezávislé Amber, dvojice kamarádů, která se rozhodne předstírat romantický vztah, aby umlčeli spekulace o své sexualitě. Na irském maloměstě v polovině devadesátých let není pro jakoukoliv odlišnost místo. Spiklenecký pakt má trvat do maturity, pak se každý rozhodne po svém.

Trailer filmu Rande na okoVideo: Prime Video

Rande na oko, Irsko 2020, komedie, 92 in., režie: David Freyne, hrají: Fionn O'Shea, Lola Petticrew, Sharon Horgan, Barry Ward, Lauryn Canny a další.

Nosoroh

V průmyslovém městečku na Ukrajině 90. let žije mladík přezdívaný Nosoroh, který se z agresivního delikventa stal násilným zločincem. V postsovětské společnosti rychle stoupá v místním zločineckém gangu, jeho cesta se však neobejde bez krutých ztrát. Jak se hlouběji noříme do Nosorohovy životní cesty, jeho vnitřní konflikt, který ho drásá, sílí – dokáže se ale vykoupit, než bude pozdě?

NosorohVideo: Pilot Film

Nosoroh, Ukrajina / Německo / Polsko 2021, krimi/drama, 101 min., režie: Oleh Sencov, hrají: Serhij Filimonov, Oleksandr Rudynskyj, Oleg Skripka a další.

Křížová výprava

Abel a Marianne jednoho dne zjistí, že jejich třináctiletý syn Joseph tajně prodal nejcennější rodinný majetek. Oba rodiče rychle pochopí, že Joseph není jediný, kdo se různými způsoby snaží financovat záhadný projekt – jde o stovky dětí, zapojených po celém světě. A jejich posláním je zachránit planetu.

Křížová výpravaVideo: Film Europe

Křížová výprava, Francie 2021, komedie, 67 min., režie: Louis Garrel, hrají: Louis Garrel, Laetitia Casta, Joseph Engel, Lionel Dray, Sokhna Diallo a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám