Hlavní obsah

Filmové premiéry: Modelář, Birds of Prey, Super mazlíčci, Píseň jmen a Attila

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr Zelenka představí svou novinku Modelář. Margot Robbie a Ewan McGregor hrají hlavní role v akční krimi Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). S dětmi se lze vypravit na animované dobrodružství Super mazlíčci. Clive Owen a Tim Roth excelují v poutavém detektivním příběhu Píseň jmen. Dokument Attila sleduje a mapuje celoživotní příběh sportovce a novodobé hvězdy Slovenska Attily Végha.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Modelář

Příběh dvou kamarádů, kteří provozují prosperující půjčovnu dronů, se odehrává v současné Praze. Majitel firmy přezdívaný Plech, je volném čase rapper, sní o velkých penězích a neochvějných jistotách. Chemik a vynikající letecký navigátor Pavel, který se právě vrátil ze zahraničí, sní o spravedlnosti a osobním angažmá v nápravě světa. Drony jsou pro ně propustkou do mnoha oblastí lidského konání, kam by se jinak nepodívali.

Trailer filmu ModelářVideo: Falcon

Modelář, Česko 2020, drama, 110 min., režie: Petr Zelenka, hrají: Jiří Mádl, Kryštof Hádek, Veronika Khek Kubařová, Zuzana Fialová a další.

Tipy na umělecké filmy, které vás nebudou nudit

Film

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask. Správná psychoušská jízda může začít!

Trailer k filmu Birds of PreyVideo: Vertical Ent.

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), USA 2020, akční krimi, 109 min., režie: Cathy Yan, hrají: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor a další.

Jaké filmové premiéry nás čekají v roce 2020?

Film

Super mazlíčci

Toulavý pes Roger je odjakživa rebel, který každému v nouzi rád pomůže. Což znamená občas okrádat o jídlo rozmazlené domácí mazlíčky. A těch je v Robo City víc než dost. Jenže bezstarostné dny právě končí: starosta města zešílel a rozhodl se všechny lidi a zvířata vyhnat a z jejich domova udělat město robotů.

Trailer k filmu Super mazlíčciVideo: BIOSCOP CZ

Super mazlíčci, Německo / Čína / Velká Británie 2019, animovaný, 89 min., režie: Reinhard Klooss

10 filmů, ve kterých hlavní role hrají pejskové

Film

Píseň jmen

Polský žid Dovidl, který našel za války útočiště v Martinově rodině, byl neuvěřitelně nadaným houslistou. V jednadvaceti letech měl zažít svůj velký londýnský debut, ale těsně před ním záhadně beze stopy zmizel. Skoro po čtyřiceti letech je Martin svědkem představení mladého houslisty a pozná, že takto hrát ho nemohl naučit nikdo jiný než Dovidl. Vydává se na dalekou cestu, která jej dovede k odhalení šokujícího tajemství…

Upoutávka na film Píseň jmenVideo: Bohemia MP

Píseň jmen, Kanada 2019, drama, 113 min., režie: Francois Girard, hrají: Tim Roth, Clive Owen, Catherine McCormacková, Saul Rubinek, Eddie Izzard a další.

10 tipů na filmy pro pamětníky, které pobaví i mladší ročníky

Film

Attila

V dlouho očekávaném MMA zápasu Attily Végha a Karlose „Terminátora“ Vémoly, Attila jako první na světě knokautoval neporazitelného Vémolu. Film mapuje cestu sportovce a novodobé hvězdy Slovenska Attily Végha a ukazuje, jak se Attila na tento zápas století připravoval.

Attila trailerVideo: Bohemia MP

Attila, Slovensko 2020, sportovní dokument, 112 min., režie: Petr Větrovský

Filmy, které měly premiéru v roce 2019 a stojí za to, je vidět

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám