Hlavní obsah

Filmové premiéry: Jurský svět: Nadvláda a Náměsíčníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen jeden film vstupuje tento týden do kin společně s očekávaným hitem Jurský svět: Nadvláda. Je jím animovaný rodinný snímek Náměsíčníci o tom, že někdy je lepší svou malou sestřičku poslouchat.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Jurský svět: Nadvláda

Režisér Colin Trevorrow uzavírá sérii propojením postav Jurského parku a Jurského světa. Příběh se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých dinosaurů. Ti se mezitím rozmnožili v rezervaci i v našem světě. O to, aby rovnováha zůstala zachována, se chtějí pokusit jednak hrdinové Jurského světa Owen Grady a Claire, jednak paleontologové Alan Grant a Ellie Sattlerová a teoretik Ian Malcolm z Jurského parku. Proti nim stojí ti, kdo chtějí na ohromné dinosauří síle vydělat.

Trailer Jurský svět

Jurský svět: Nadvláda, USA 2022, akční sci-fi, 147 min., režie: Colin Trevorrow, hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howardová, Sam Neil, Laura Dernová, Jeff Goldblum a další.

Náměsíčníci

Když starší brácha Petr jedné noci zjistí, že jeho sestra Anna zmizela, uvědomí si, že její bláznivý příběh o mluvícím broukovi nebyl vymyšlený. Anna byla unesena zlým Měsíčním mužem, když se pokusila pomoci broukovi, panu Zoomzemanovi. Aby ji zachránil, Petrovi nezbyde nic jiného, než se vydat za ní - na Měsíc.

NáměsíčníciVideo: Forum Film

Náměsíčníci, Německo / Rakousko 2021, animovaný, 85 min., režie: Ali Samadi Ahadi

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám